Καλλιτέχνης της εβδομάδας – PeachBeach Illustrators

Σήμερα ξεκινάμε μια νέα ενότητα στο blog μας, που ονομάζεται Artist of the Week. Όπως υποδηλώνει το όνομα, θα διαθέτουμε έναν καλλιτέχνη ή μια ομάδα καλλιτεχνών που επηρεάζουν τη γραφική βιομηχανία ή που έρχονται ή έρχονται ή σε ποιον πήραμε μια ιδιαίτερη προτίμηση για υποκειμενικούς αλλά πολύ δικαιολογημένους λόγους. Θα έχουμε ως επισκέπτες εικονογράφους, σχεδιαστές γραφικών, γελοιογράφοι, συρτάρια, εικαστικούς καλλιτέχνες και όλοι όσοι είναι ένα παράδειγμα τέχνης ως τρόπος ζωής με ένα πρωτότυπο όπλο έκφρασης. Τούτου λεχθέντος, καλωσορίστε τους πρώτους επισκέπτες μας:
Εικονογράφοι peachbeach
Το Peachbeach είναι ένα δίδυμο γραφίστας και εικονογράφων από το Βερολίνο της Γερμανίας – Attila Szamosi και Lars Wunderlich. Είναι παθιασμένοι με την αστική τέχνη και τις εικονογραφήσεις γκράφιτι, αλλά πολλά από όλα είναι όλα για την προώθηση ενός καλού κόμματος, ένα τύμπανο που είναι πολύ πιο ακριβές. Θα θελήσετε να έχετε ένα πάρτι DNB μόνο για να τους σχεδιάσετε τα υλικά μάρκετινγκ, είναι τόσο καλά!
Τα χαρτοφυλάκιά τους είναι γεμάτα από εκθέσεις, συνεντεύξεις για δημοσιεύσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Κίνα, χαρακτηρίζονται σε εκδηλώσεις στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Δανία και πολλούς άλλους σε όλη τη χώρα τους. Αναφέρουν επίσης πολλούς πελάτες μεταξύ των οποίων ανακαλύψαμε την Google, τη Siemens, την Amazon, την Dell, τη Nike και την Redbull. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο, αλλά το να θαυμάζουμε τα έργα τους είναι ακόμη πιο συναρπαστικό. Έχουν παρουσιαστεί σε ακανόνιστα, Lafraise, Designbyhumans και πολλά άλλα. Εάν δεν θα πάρετε αρκετό από αυτό που σας δείχνουμε, αισθάνεστε δωρεάν για να παρενοχλήσετε τους λογαριασμούς Flickr, Facebook, Twitter και Behance. Αξίζουν κάθε λεπτό του χρόνου σας!

Berliner HeadlinerCover Illustrationsvehicles Implicationsnike Shirtsheartpipe χωρίς νήμα shirtberliner headlinerexberlinereveryverybody είναι ένας dj – lafraiseaccumulationhasenland postergetaround posterbtw_flyer
Barbarellafitch UK και Dell

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *