Οι ελκυστικές και καυτές χονδρικές δερμάτινες φούστες που εισάγουν τα κόκκινα καυτά πηλυκά

τις ελκυστικές και πρησμένες χονδρικές δερμάτινες φούστες που εισάγουν τα κόκκινα καυτά πλακίδια
15/07/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Το δέρμα ήταν το πεμπτουσιακό ύφασμα μόδας, το οποίο έχει κάνει την ύπαρξή του αισθητή στις ντουλάπες σχεδόν όλων. Παρατηρήσαμε τα δερμάτινα σακάκια παντού, είτε σε άντρες είτε σε γυναίκες, αλλά έχετε πιστέψει ποτέ ότι έχετε τις δερμάτινες φούστες; Ένα προϊόν ένδυσης που μπορεί να διορθώσει οποιοδήποτε ζήτημα μόδας μάλλον αβίαστα, δερμάτινες φούστες είναι sizzling και sweltering και πρέπει να έχουν οι γυναίκες που επιθυμούν να αθλητικές δηλώσεις στυλ haute-couture. Μια βασική ντουλάπα που έχει αποδειχθεί ότι είναι, είτε στο Office Social Bealings, είτε για τη νύχτα γύρω από τις σκηνές εορτασμού πετσέτας, αυτές οι δερμάτινες φούστες που εισήγαγαν οι κορυφαίοι διανομείς χονδρικών ενδυμάτων στις ΗΠΑ υπήρξαν εκεί για όλες τις περιπτώσεις.

Εάν είστε ερασιτέχνης για να τους δοκιμάσετε, εδώ είναι μερικές έννοιες στυλ που μπορούν να σας βοηθήσουν να διοχετεύσετε μια σειρά από σιλουέτες.
Γίνετε το Trendsetter στο πάρτι γραφείου
Εσείς ταλαντεύεστε μεταξύ αυστηρά επίσημης και κάτι σε ημι -επίσημο για τον εορτασμό του γραφείου που παρατάσσεται την επόμενη εβδομάδα; Τραβήξτε την κουραστική επίσημη ενδυμασία και δοκιμάστε κάτι εξαιρετικά κομψό και μοντέρνο στα ημι -επίσημα ρούχα στο ριγέ επίσημα πουκάμισο μπλουζάκι στη δερμάτινη φούστα, με σανδάλι μπλοκ. Το πτερύγιο της δερμάτινης φούστας και το καταπραϋντικό επίσημο πουκάμισο θα δείξει μια αιχμή σιλουέτα.
Γίνε η ντίβα…
Θέλετε να μοιάζετε με μια ντίβα, αφού επιθεωρήσατε τα celebs στα περιοδικά και τις εμφανίσεις στην οθόνη; Στη συνέχεια, καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι να το κάνετε με τις γυαλισμένες δερμάτινες φούστες. Δοκιμάστε μια στράπλες κορυφαία με μια ασύμμετρη δερμάτινη φούστα και ομάδα με το floral αδόμητο σακάκι με υψηλή ανερχόμενη μπότα για μια ενδυμασία υψηλής κατηγορίας.
Γίνετε το ζώο εορτασμού
Κοιτάξτε το γνάθο και το αισθησιακό σε μια τεράστια κορυφή με μια δερμάτινη φούστα, και ομαδοποιήστε αυτό με τα τακούνια για μια ελκυστική και ισχυρή εμφάνιση. Αυτό μπορεί σίγουρα να είναι τα ρούχα σας για τις σκηνές εορτασμού αργά το βράδυ όταν μπορείτε να πετάξετε το πάτωμα.

Γίνετε η Πριγκίπισσα κυρία
Πάρτε κάποια πριγκίπισσα σαν σιλουέτα με τη δερμάτινη φούστα σε ένα μπερδεμένο δεξαμενή αποθήκευσης σε ένα θαυμάσιο χρώμα όπως το ροζ ή το μπλε του ουρανού και συνδυάστε αυτά τα ρούχα με μουλάρια, για μια υπέροχη αλλά από το κουτί.
Γίνετε η χειμερινή βασίλισσα
Κάντε το χειμερινό σας ντύσιμο κάτι διαφορετικό με μια εξαιρετικά ιδιαίτερη εμφάνιση, χρησιμοποιώντας ένα λευκό μπλουζάκι με γκρι ζακέτα και μια δερμάτινη φούστα, με παπούτσι ολίσθησης. Χαλαρωτική και άνετη, αυτό θα κάνει μια ευκρίνεια στο πρόσωπο σας.
Γίνετε το All Black Stunner
Πηγαίνετε για μια μαύρη εμφάνιση για κάθε εκδήλωση χρησιμοποιώντας μια μαύρη δεξαμενή αποθήκευσης που μπαίνει σε μια δερμάτινη φούστα και πάρτε τα μποτάκια μήκους αστραγάλου για ένα εξαιρετικά uptown ensemble. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τη δερμάτινη φούστα για αυτό το βλέμμα που έφερε ένας από τους φημισμένους διανομείς χονδρικής πώλησης ρούχων.
Γίνετε το αθλητικό στυλ Pro
Πάρτε το μαγευτικό και κομψό αθλητικό επηρεασμένο βλέμμα σε μια δερμάτινη φούστα σε συνδυασμό με ένα γκρι μπλουζάκι και προσθέστε το χρώμα pop σε αυτό με ένα ζωντανό χρωματιστό πάνινο παπούτσι. Εξαιρετική μέθοδος για να σημειώσετε την τάση Athleisure!

Έτσι, εκτός από το να κάνετε τις δερμάτινες φούστες, φροντίστε να τράπεζα στο φάσμα των περικοπών και των στυλ, που χρησιμοποιούνται από τους διάσημους εταιρείες διανομέων ενδυμάτων των ΗΠΑ.

Ετικέτες:
Διανομείς ένδυσης ΗΠΑ
κατασκευαστές φούστες
φούστες κατασκευαστές ΗΠΑ
Χονδρικά διανομείς ρούχων
Χονδρικά διανομείς ρούχων στις ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *