Φρέσκες και υγρές μεθόδους για ακριβώς πώς να φτιάξουμε το δέρμα παχουλό, μαλακό καθώς και εύπλαστο

Εμείς οι γυναίκες σαν το δέρμα μας είναι μαλακό καθώς και εύπλαστο, καθώς και τα νεαρά αγόρια μας αρέσουν πάρα πολύ. Ανεξάρτητα από το πόσο πολλές κρέμες που χρησιμοποιείτε, υπάρχει ακόμα κάτι μάλλον κακό που δεν επιτρέπει την απαλότητα να βρεθεί η απαλότητα. Ακριβώς εδώ είναι μερικές μεθόδους που είναι εντελώς DIY για ακριβώς πώς να φτιάξετε το δέρμα παχουλό? Ελέγξτε έξω!
[Διαβάστε επίσης: Θέλετε ροζ παχουλό σύκο; Δοκιμάστε τη γλυκερίνη για τα χείλη]

Πηγή: missnews.nethhat είναι ακριβώς πώς να φτιάξετε το δέρμα παχουλό καθώς και το παχουλό δέρμα που σημαίνει;
Τη στιγμή που δηλώνουμε ακριβώς πώς να φτιάξουμε το δέρμα παχουλό, πιστεύουμε για το λίπος καθώς και το ανεπιθύμητο βάρος. Ας απομακρύνουμε την έννοια αυτή, αφού μπορείτε να είστε αθλητικοί καθώς και να ταιριάζουν, καθώς και ακόμα να έχετε μια όμορφη παχουλό συμφωνία με πολλά απαλότητα επίσης. Η έννοια του παχουλουαλικού δέρματος που υπονοεί ότι δεν πρέπει να είναι από τους στερεότυπους τύπους, καθώς και ένα που θα κάνει πραγματικά τα κεφάλια να γυρίσουν σε hauteness εν αφθονία.
Πηγή: Το Taaz.com για να πάρει παχουλός μάγουλα το κάνει αυτό
1. Παρέχετε τη συμφωνία σας με ένα μεγάλο μασάζ με καθαρό ελαιόλαδο, δύο φορές την ημέρα πριν το κεφάλι στο ντους. Τα μασάζ του ελαιολάδου βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος, πράγμα που βοηθά πραγματικά να γεμίσει το δέρμα καθώς και να εξαλείψει τη βρωμιά, το λάδι καθώς και το βρωμιά.
Πηγή: pixabay.com2. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο του ελαιολάδου, υπάρχει μια ακόμη μέθοδος για να γεμίσετε τα μάγουλα, καθώς και αυτό θα ήταν με το φυσώντας μπαλόνια. Αυτό θα ήταν ένα διασκεδαστικό πράγμα για να φτιάξουμε δέκα μπαλόνια την ημέρα, βοηθά να ασκούν το ζυγωματικό οστό, καθώς και να μην κάνει τη συμφωνία με την εμφάνιση τόσο άπαχο όσο και λεπτό.

Πηγή: YouTube.com3. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα φλιτζάνι χυμό αλόης βέρα για να τρίψετε στο πρόσωπό σας. Τρίψτε το ως συστατικό μασάζ καθώς και εγγυάται ότι ο χυμός είναι παγωμένος. Το στοιχείο κρύου κάνει τα τριχοειδή αγγεία του αίματος που τρέχει amok, καθώς και χωρίς να ενεργοποιεί οποιοδήποτε είδος ζημιάς διευρύνεται καθώς και συμβόλαιο καθώς ασκείτε πίεση με τα δάχτυλά σας πάνω από τα μάγουλά σας. Πλυντήριο μακριά στη συνέχεια. Δεν υπάρχει καμία ζημιά που κάνει αυτό τρεις φορές την εβδομάδα, δύο φορές την ημέρα!
Πηγή: 54Health.com4. Μπορείτε να επιστρέψετε στο ίδρυμα για αυτό, ωστόσο να έχετε κατά νου τα αγγλικά φωνήεντα που μας διδάσκει ο εκπαιδευτής μας; Μπορούν να μας βοηθήσουν να πάρουμε και τα μάγουλα. Ένα e o u- προφέρετε τα γράμματα ένα κάθε φορά που παίρνει βαθιές αναπνοές καθώς και εκπνέει βαθύτερα κάθε μέρα. Κάνοντας αυτό δύο φορές την ημέρα έχει νόημα, επειδή βοηθά να ασκεί το πηγούνι καθώς και τα μάγουλα, μαζί με το ζυγωματικό οστό!

Πηγή: pinterest.com5. Το κολλαγόνο πρέπει να είναι περιοχή με τη συμφωνία με τη δομή καθώς και με την υφή, γι ‘αυτό απαιτείται να αποκτήσετε ένα κολλαγόνο επισκευάστε τη μέθοδο DIY από τώρα και στο εξής. Αυτό βοηθά να γεμίσει το δέρμα, καθώς δεν χρειάζεται να περάσετε μια βόμβα για το ίδιο. Ένα λευκό αυγό θα έπρεπε να καθαριστεί στη συμφωνία όταν μια μέρα καθώς και να μαστίζεται βαθιά μέσα στο δέρμα για πέντε λεπτά για μια εβδομάδα καθημερινά. Δείτε ακριβώς πώς το κολλαγόνο καθώς και η ελαστίνη στο αυγό κάνει τα μάγουλά σας καλά καθώς και γεμάτα.
[Επίσης, διαβάστε: παραδοσιακές συμβουλές για φροντίδα του δέρματος από τις μέρες των γιαγιάδες]

Πηγή: Jasminejoyner.com6. Η ενυδάτωση με το SPF 40 καθώς και παραπάνω έχει νόημα, επειδή οι επιβλαβείς ακτίνες UV του ήλιου κλέβουν τη λάμψη, καθώς και τα έλαια της συμφωνίας καθώς και το δέρμα στεγνώσει καθώς και θαμπό- ακόμη και για λιπαρές δερματικές κοχύλες επίσης . Χρησιμοποιήστε έτσι μια ενυδατική κρέμα υψηλού επιπέδου που φέρνει πίσω το παχουλό αίσθηση- δοκιμάστε ένα με πολλή βιταμίνη C σε αυτό!
Πηγή: SwansonVitamins.com [SC: MediaD]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *