Έγχρωμο έρχονται σε επαφή με φακούς για να δοκιμάσουν για όσους έχουν ινδικό τόνο δέρματος

έγχρωμες έρχονται σε επαφή με φακούς μπορεί να προσθέσει μια νέα διάσταση στην προσωπικότητά σας και να σας εμφανιστεί χαρισματικό. Επειδή έρχονται σε επαφή με φακούς διαφορετικών βαθμών καθώς και χρώματος είναι διαθέσιμοι, το άτομο πρέπει να επιλέξει επαφές που εναρμονίζονται με τον τόνο του δέρματος. Οι ινδικές γυναίκες σε συγκεκριμένες πρέπει να είναι εξαιρετικά επιλεκτικές όταν αφορά το χρωματισμένο έρχονται σε επαφή με τους φακούς. δοκίμασε:
[Επίσης, διαβάστε: Ακριβώς πώς να επιλέξετε το καλύτερο έγχρωμο έρχονται σε επαφή με τους φακούς]

Πηγή: blogspot.comcolored Εγγίξτε επαφή με φακούς για ινδικό δέρμα
Παρόλο που έρχονται σε επαφή με φακούς διαφορετικών χρωμάτων καθώς και αποχρώσεις είναι λιανικές, μόνο συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι κατάλληλες για τις ινδικές γυναίκες. Μια φανταστική πλειοψηφία των ινδικών γυναικών είτε έχει μια σκοτεινή ή σιτάρι υφή του δέρματος. Οι γυναίκες στην Ινδία με δίκαιο τόνο του δέρματος είναι πρακτικά μια μειοψηφία για την οποία η επιλογή μιας επιλογής είναι αρκετά ευκολότερη.
Πηγή: Το Blogspot.comyou’l θα ανακαλύψει πολλές γυναίκες με δίκαιες επιδερμίδες χρησιμοποιώντας φακούς μπλε, γκρίζου, ή φουντουκών. Είναι γυναίκες με σκοτεινό, καφέ, μαυρισμένο ή σιτάρι τόνο δέρματος για το οποίο μηδενικά σε ένα κατάλληλο χρώμα μπορεί να είναι μάλλον μια οδυνηρή εμπειρία. Πριν επιλέξετε τους ιδανικούς χρωματισμένους φακούς για να πάτε για το ινδικό δέρμα, μεταβείτε σε έναν οφθαλμίατρο ή έναν οφθαλμιστή που μπορεί να σας βοηθήσει με τον εντοπισμό του φυσικού σας τόνου του δέρματος σύμφωνα με ένα γράφημα. Στη συνέχεια, θα ρυθμίσετε για την επίτευξη πολλών βασικών σας καθηκόντων, καθώς και για αυτό θα ήταν «πώς να επιλέξετε το Colored να έρθει σε επαφή με τους φακούς σύμφωνα με τη δομή του δέρματός σας.
Πηγή: shopify.com Πώς να επιλέξετε το Colormed Petting Intong με φακό
Όσον αφορά το έγχρωμο έρχονται σε επαφή με τους φακούς να δοκιμάσουν, θα ήταν σημαντικό να αναφέρουμε ότι η τεράστια γκάμα των αποχρώσεων καθώς και οι αποχρώσεις στις οποίες μπορούν να ληφθούν οι επαφές μπορούν να σας φουσκώσουν. Οι επαφές προσφέρονται σε μαργαριτάρι γκρι, πράσινο νεφρίτη, ζαφείρι μπλε, μέτριο μέλι, καστανιά καφέ, πράσινο φουντού, βαθύ μπλε, φουντουκιά, τυρκουάζ, γκρι, καφέ, καθώς και αμέθυστο για να αναφέρουμε μερικά. Κάθε μία από αυτές τις έγχρωμες επαφές μπορεί να καλύψει το αρχικό ή φυσικό χρώμα της ίριδας σας αλλάζοντας την εμφάνιση των ματιών καθώς και να σας χρηματοδοτεί μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Ενώ μερικά χρώματα όπως το μπλε, καφέ, καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον είναι πολύ πιο εμφανή παγκοσμίως, μερικές αποχρώσεις ή αποχρώσεις επιλέγονται μετά την προσέγγιση σε διάφορα στοιχεία, καθώς και ως εκ τούτου, με φειδώ να χρησιμοποιούνται. Εάν επιλέξετε ένα χρώμα που δεν επιλέγετε τη φυσική απόχρωση της ίριδας σας καθώς και τον τόνο του δέρματος, τότε μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργη. Πολύ πιο συχνά από ό, τι όχι, ακόμη και το μακιγιάζ σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά με ακριβώς το πώς βλέπετε τις επαφές σας.
[Επίσης, διαβάστε: Ακριβώς πώς να διασφαλίσετε τους φακούς επαφών σας από μακιγιάζ ματιών]

Πηγή: Το μακιγιάζ του WordPress.comeye μπορεί να βοηθήσει στην απόκρυψη ή αντιστάθμιση της έντονης αντίθεσης που μπορεί να προκύψει από τη χρήση επαφών, δεν είναι άψογα γέλη με την επιδερμίδα σας. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε τον εαυτό σας την ταλαιπωρία της επιλογής από μια ποικιλία χρωμάτων που είναι εξίσου ελκυστικά, συντάξτε την επιλογή σας σε μόλις 2-3 αποχρώσεις. Στη συμμόρφωση με τις παραγράφους, οι καλύτερες ή πολλές κατάλληλες επιλογές χρωμάτων για τρεις μοναδικούς τόνους δέρματος που είναι κοινές για τις ινδικές γυναίκες έχουν επισημανθεί.
Χρώμα φακών ματιών για το σιτάρι δέρμα
Εάν το δέρμα σας έχει μια επιδερμίδα σιταριού, η επιλογή να έρθει σε επαφή με με πλούσιους τόνους γκρίζου θα ήταν μια έξυπνη επιλογή. Ωστόσο, θα πρέπει να επιταχύνετε το ιδανικό ποσό μακιγιάζ για να απομακρύνετε το βλέμμα σας στο σύνολό του χωρίς να εμφανίζεται αφύσικο ή εκτός τόπου. Μέλι, μέτριο μέλι, φουντουκιά, καθώς και γκριζωπό καφέ είναι μερικά άλλα χρώματα φακών ματιών για το σιτάρι.

Πηγή: Opendoormultimedia.comColored Εγγέμιση με φακό για δίκαιο δέρμα
Οι γυναίκες με δίκαιες επιδερμίδες έχουν την ελευθερία να επιλέξουν από ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρωμάτων καθώς και αποχρώσεις. Για αρχή, μπλε, aquamarine, καθώς και τυρκουάζ είναι τέλεια χρώματα φακών ματιών για το δίκαιο δέρμα. Σίγουρα θα φανεί θεαματικό εάν τοποθετήσετε σε επαφή με φακούς οποιουδήποτε τύπου από τα προαναφερθέντα χρώματα, καθώς και τα ζευγάρια αυτά με λευκά ή ανοιχτά ρούχα. Αμέθυστος, μοβ, aqua, φιλικό προς το περιβάλλον καθώς και μπλε είναι άλλα χρώματα που αντιστοιχούν με τον δίκαιο τόνο του δέρματος. Για να είστε συγκεκριμένοι, αν έχετε ένα δίκαιο δέρμα, σχεδόν πρακτικά όλα τα χρώματα φακών θα είναι κατάλληλα για εσάς.
Πηγή: WaterloovisionCare.comeYe Φακός φακό για σκοτεινό δέρμα
Ακριβώς αφού έχετε σκοτεινό δέρμα, δεν προτείνει ότι θα πρέπει να τελειώσετε με την επιλογή από φακούς βαθιάς χρώματος. Η εγκατάσταση για το φθινόπωρο, το αμέθυστο ή τα μελιτζάνα θα σας κάνει να φαίνεστε άτακτοι. Ακόμη και η επιλογή από τις λεπτές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου ή του ομιχλώδους γκρίζου φακού των ματιών για το σκοτεινό δέρμα θα σας κάνει να φαίνεται ελκυστικό, ωστόσο να μείνετε μακριά από πιο φωτεινές αποχρώσεις των προαναφερθέντων χρωμάτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *