Οι καλλιτέχνες συμβάλλουν με νέα στυλ για το Tshirt Factory

που προστίθενται νέα έργα τέχνης στο εργοστάσιο Tshirt Daily από τους συνεισφέροντες σχεδιαστές μας. Είναι όλοι εξειδικευμένοι καλλιτέχνες, με εξαιρετικά διαφορετικά στυλ που σας προσφέρουν εκτυπώσεις, που χρησιμοποιούνται γενικά για την εκτύπωση μπλουζών, ωστόσο αυτό είναι μόνο ένας περιορισμός της φαντασίας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων.
Όλοι οι καλλιτέχνες συμβάλλουν σε 2 βασικές κατηγορίες: στυλ μπλουζάκια TEE καθώς και πακέτα διανυσμάτων που έχουν μπλοκαριστεί με αρχικές πτυχές διανυσμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παράγετε το δικό σας σχεδιασμό/εκτύπωση. Όπως και αν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης εκτύπωσης ή επιδιώκετε να παράγετε μεγάλο αριθμό εκτυπώσεων, τότε μπορείτε να πάρετε ένα προεξοφλητικό επιτόκιο εάν επιλέξετε ένα από τα πακέτα.

Το καθένα αποτελείται από 200 σχέδια πουκάμισα με μπλουζάκια, καθώς και το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το πόσο χρονών είναι τα πρότυπα. Τα έξοδα ξεκινούν από $ 200 ανά πακέτο, καθώς και το πακέτο Mega Bundle Edition είναι $ 2400 (για 1200 προτύπων πουκάμισα Tee).
Είστε οπαδός της ψηφιακής εκτύπωσης – σας έχουμε καλύψει επίσης. Ο σχεδιαστής Vlad ISAC χρησιμοποιεί 100 από τα στυλ του DTG με 70% έκπτωση, μια περιορισμένη προσφορά που θα διακόψει σύντομα. Ο εκτυπωτής σας θα σας αρέσουν αυτά τα σχέδια πουκάμισα Tee!
Και, φυσικά, μπορείτε να είστε ένας σχεδιαστής που συνεισφέρετε και στον ιστότοπό μας, με αντιστάθμιση 30% καθώς και συνολικά να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, όπου μπορείτε να χειριστείτε προϊόντα, παραγγελίες καθώς και πληροφορίες προφίλ. Ξεκινήστε εδώ και μπορείτε να καταλήξετε να είστε μέλος της ομάδας μας.
Και να είστε επιφυλακτικοί για την πώληση της μαύρης Παρασκευής που θα είναι online νωρίτερα από ό, τι νομίζετε. ένδειξη για το ενημερωτικό δελτίο μας καθώς και το πρώτο που θα καταλάβει!

Μάθετε πότε ξεκινάμε την πώληση της μαύρης Παρασκευής

0/5 (0 κριτικές)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *