Ενημερωμένη φούστα με μολύβι δαντέλας

κεντημένη κορυφή: εξοπλισμός (προς πώληση!) | Μολύβι φούστα: DVF (προς πώληση!) | Γυμνές αντλίες: Charles David Maxx (προς πώληση!) | Γυαλιά ηλίου: Marc Jacobs (παρόμοια εδώ στην πώληση!) | Τσάντα: Dolce & Gabbana | Χρώμα χείλους: NARS (λατρεύω αυτό το σετ για πώληση!)

< >

Πρώτα απ ‘όλα, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της πρώιμης πρόσβασης κέρδους στην πώληση επετείου Norstrom και ό, τι χρησιμοποιώ στη σημερινή δημοσίευση περιλαμβάνεται στην πώληση! Εάν είστε κάτοχος κάρτας (ή απίστευτα φιλικό με κάποιον που είναι!), Πρέπει να τραβήξετε τα αγαπημένα σας σήμερα πριν οι πύλες των πλημμυρών ανοίξουν αύριο, καθώς και τα πράγματα προσφέρουν ακόμη πιο γρήγορα. Εάν δεν είστε κάτοχος κάρτας, αφαιρέστε το ημερολόγιό σας καθώς και αρχίστε τη συσκευασία Carbo τώρα. Θα είναι μια φανταστική Παρασκευή.

Όπως καταλαβαίνετε από το σημείωμα της άνοιξης μου, το Shirting έχει πραγματικά μια στιγμή (ή πολύ περισσότερο σαν μια επανάσταση!) Καθώς δεν μπορώ να φτάσω αρκετά. Ενώ μου αρέσει ένα παραδοσιακό τραγανό κουμπί-κάτω, τώρα είναι η ώρα να γελάσω το οπλοστάσιό σας από αυτά τα συρραπτικά φθοράς (και να παίξετε!). Η σύγχρονη αναφορά της σεζόν αναλαμβάνει παραδοσιακά shirting των ανδρικών ενδυμάτων περιλαμβάνει την προσθήκη μανίκια, λεπτομέρειες από κηλίδες, κέντημα, το ονομάζετε. Έκθεση Α: Αυτό το ριγέ κουμπί κάτω με λεπτές λεπτομέρειες κεντήματος που πραγματικά κλωτσάει τα πράγματα σε μια εγκοπή. Εκθέματα Β καθώς και C: Αυτό το κουμπί με το κουμπί (θυμηθείτε αυτό από το Instagram Live;!) Καθώς και αυτό το κουμπί-κάτω. Όλα αυτά τα μπλουζάκια μπλοκάρει την ντουλάπα σας με κάποιο σοβαρό στυλ χωρίς να αυξάνετε τα φρύδια. Ελέγξτε πολύ περισσότερα από τα προτιμώμενα “κλασικά μπλουζάκια με μια συστροφή” παρακάτω!

Προηγούμενο αντικείμενο

1 από 23

Επόμενο αντικείμενο

Επίσης, πρέπει να πω ότι αυτή η φούστα μολύβι δαντέλας είναι μία από τις προτιμώμενες αγορές μου από την πώληση επετείου της Nordstrom. Δεν είναι συχνά ότι μπορείτε να ανακαλύψετε κομμάτια DVF σε μια τέτοια έκπτωση, καθώς και δεν μπορώ να δηλώσω αρκετά σπουδαία πράγματα για αυτή την ομορφιά. Η φούστα ταιριάζει σαν ένα όνειρο, καθώς και ένα κομμάτι τέντωμα (χωρίς να είναι το δέρμα-στεγανό) που το καθιστά την πιο άνετη φούστα μολυβιών στον πλανήτη.

Τέλος, αυτές οι γυμνές αντλίες! Πρέπει να είμαι ειλικρινής, όταν είδα το κόστος των 70 δολαρίων για αυτά τα κουτάβια, ήμουν λίγο επιφυλακτικός. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι μερικοί από τους επισκέπτες μου (ειδικά εκείνοι από εσάς που είστε πρόσφατοι βαθμοί!) Ζητούν πάντα προσιτές συστάσεις παπουτσιών εργασίας, γι ‘αυτό ήθελα να τα δοκιμάσω καθώς και την αναφορά. Αφού τα χρησιμοποιούσα όλη την ημέρα, μπορώ να τους προσφέρω ένα συμπαγές δύο αντίχειρες! Αυτή η συγκεκριμένη αντλία Charles David Pointy-Toe είναι διαθέσιμη σε τέσσερα απολύτως φαινομενικά χρώματα, οπότε αν ξεκινάτε απλά καθώς προσπαθείτε να βρείτε ένα προσιτό τακούνι για το γραφείο, προσθέστε αυτά στη λίστα σας. Μιλώντας για φιλικό προς τον προϋπολογισμό, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πρόσφατο PublisH με όλες τις ανακαλύψεις μου κάτω από $ 50!

Κεντημένη κορυφή: εξοπλισμός (προς πώληση!) | Μολύβι φούστα: DVF (προς πώληση!) | Γυμνές αντλίες: Charles David Maxx (προς πώληση!) | Γυαλιά ηλίου: Marc Jacobs (παρόμοια εδώ στην πώληση!) | Τσάντα: Dolce & Gabbana | Χρώμα χείλους: NARS (λατρεύω αυτό το σετ για πώληση!)

< >

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *