Ποια είναι τα κατώτερα όρια της επιχείρησης casual;

Αυτό μπορεί να είναι μια παράξενη λήψη, ωστόσο κάτι που πάντα μου έκανε έκκληση για το παραδοσιακό συμβατικό dressing είναι ακριβώς πόσο σαφώς καθορισμένο είναι – ακριβώς πόσο απλό είναι να φόρεσε “κατάλληλα” για τον κώδικα του φόρεμα γραφείου σας. Κοστούμι. Φόρεμα θήκης. παντελόνι + μπλούζα. Από την άλλη πλευρά, το “Business Casual” εξαρτάται εντελώς από την κουλτούρα του γραφείου σας – καθώς και ακόμη και τότε είναι ακόμα λίγο άβολα. (Και οι προσπάθειες να οριοθετήσουν τα πράγματα, όπως το “Smart Casual” ή το “Small Business Casual” το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο!) Ας συζητήσουμε λοιπόν: ποια είναι τα κατώτερα όρια της επιχείρησης casual; Ποια ρούχα είναι τόσο χαλαρά για ένα γραφείο που είναι χαλαρό;
{Σχετικά: Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές από τις προηγούμενες συζητήσεις μας σχετικά με αυτά τα πράγματα στον οδηγό μας για τις επιχειρήσεις που είναι χαλαροί για τις γυναίκες}

Άρχισα να πιστεύω γι ‘αυτό την άλλη νύχτα, αφού αυτή είναι η εποχή του χρόνου που κανονικά κάνουμε μια περιποίηση με φόρεμα. Το widget bit με τα αγαπημένα του επισκέπτη καθώς και τους μακροχρόνιους bestsellers εξακολουθεί να είναι μέχρι την ημερομηνία:

Μερικά από τα πιο κομψά φορέματα θήκης για δουλειά από το 2022: ένα / δύο / τρεις / τέσσερις / πέντε (δεν απεικονίζονται επίσης επίσης)

Αλλά … Αισθάνομαι ότι πολλά από αυτά τα τοποθετημένα φορέματα είναι λίγο υπερβολικά σε ένα γραφείο “casual” χωρίς σημαντική, καλά, “funkification” – δροσερά παπούτσια, δροσερά κοσμήματα, διασκέδαση ζακέτα, μπουφάν φούτερ ή ακόμα και denim σακάκι (αλλά Kyo – κατανοήστε το γραφείο σας).
Έτσι είπα, Aha, θα κάνουμε μια αναζήτηση για τα χαλαρά φορέματα! καθώς και συνεπώς συνειδητοποίησε το πρόβλημα. Κάτι όπως αυτό είναι πιθανότατα πολύ και πολύ χαλαρό στα περισσότερα “επιχειρηματικά casual” γραφεία:

… Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι λίγο και brunch-after-church/momming:
(Τώρα συνδεδεμένος!)
Για το $ .02 μου θα ήθελα να κολλήσω καλύτερα σε αυτό το είδος φόρεμα για ένα επιχειρηματικό γραφείο (συν ένα ζακέτα ή σακάκι για να καλύψω τα χέρια σας σε κατάσταση είστε κρύο)-μου αρέσει ακριβώς πώς δεν υπάρχει σουτιέν, είναι Άνετο, ωστόσο, εξακολουθεί να έχει δομή, καθώς και δεν είναι τόσο καλά twee ή πρησμένο ή αναστατωμένο. (Το ζήτημα εδώ είναι ότι αυτά τα χάπι με εσώρουχα γρήγορα ή είναι πιο επιρρεπείς για να δείξουν περιγράμματα των εσώρουχων από τα ποντίκια ή τα μαλλί – έτσι YMMV.) Θα το φορέσω με τακούνια ή άλλα παπούτσια που καλύπτουν περισσότερα από το πόδι σας.
(Επιλογές με μανίκια εδώ.)
(Όλες οι εικόνες συνδέονται, ό, τι από τα talbots από τότε που συνέβη να περιηγείστε εκεί πρόσφατα.)

Ας συζητήσουμε λοιπόν – ποιοι τύποι ενδυμασιών λειτουργούν για επαγγελματικά casual; Ποια προϊόντα ενδυμάτων είναι τόσο συμβατικά (εκτός αν είναι μια τεράστια μέρα), καθώς και ποια προϊόντα ενδυμάτων είναι τόσο χαλαρά για ένα γραφείο που είναι χαλαρό;
Θα μοιραστώ τα $ .02 μου παρακάτω, ωστόσο είμαι περίεργος να ακούσω τις σκέψεις σας…
Προϊόντα ένδυσης, καθώς και χαλαρά για τα περισσότερα χαλαρά γραφεία των επιχειρήσεων
Όπως οι επισκέπτες έχουν πάντα σημείωσαν, θα πρέπει να αναζητήσετε καθοδήγηση για το τι να φορέσετε από τα midlevels, όχι το C-Suite. Η θεωρία ήταν ότι η C-suite έχει κερδίσει το δικαίωμα να φορέσει ό, τι θέλουν.

σχισμένο denim
Σορτς (maaaaaaybe skorts, αλλά … κατανοήστε το γραφείο σας)
Athletic Wear – Εάν φαίνεται σαν φόρεμα τένις, δεν πρέπει να το φορέσετε για να εργαστείτε. Ditto για πιο προφανώς αθλητικές γκέτες καθώς και joggers (έναντι, ας πούμε, λινά ή twill joggers).
Cruddy πάνινα παπούτσια (ή πάνινα παπούτσια που φαίνεται να είναι Cruddy – θα συμπεριλάμβανα μερικά από τα $ 600 πάνινα παπούτσια σε αυτή την ταξινόμηση!)
Flip-flops ή δυνατά σανδάλια-θα έβαλα επίσης εξαιρετικά χαλαρά προϊόντα όπως Birkenstocks εδώ
Crocs, παντόφλες, μπότες UGG, RAINBOOTS ή SNOWBOOTS χρησιμοποιούνται όλη την ώρα (αντί για μόνο για τη μετακίνηση σας)
Τα μίνι φούντα ή οτιδήποτε άλλο με ένα σημαντικό πόδι (αν δεν μπορούσατε να φορέσετε καλσόν ελέγχου με αυτό, είναι τόσο σύντομο) (όχι ότι πρέπει να φορέσετε καλσόν-οι επισκέπτες μου έκαναν έναν αφοσιωμένο από αυτά τα άνετα σορτς ολίσθησης το καλοκαίρι)
οτιδήποτε με ανοιχτή πλάτη ή υποβληθεί σε midriff
Οτιδήποτε χρειάζεται ένα ειδικό σουτιέν (π.χ. ιμάντες σπαγγέτι, από τις κορυφές των ώμων, κορυφές halter)

{Σχετικά: Τι να μην φορέσει για να εργαστεί το 2022}
Φόρμουλες εξοπλισμού για επαγγελματικά casual
Πιστεύω ακόμα ότι τα εσώρουχα είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξουν για δουλειά. Είχα σφάλμα από την πλευρά των πιο δομημένων φορέων θηκαριών ή εσθήτων από στρεβλωμένα υλικά, όπως το τέλος των εδαφών ή αυτό το είδος φόρεμα από τα talbots

“Στήλη χρώματος” – Είναι πάντα μια παραδοσιακή μέθοδος για να φανεί γυαλισμένη ακόμα κι αν το κάνετε με ένα σακάκι Jean ως το τρίτο κομμάτι σας. Παράδειγμα: Μαύρο μπλουζάκι + μαύρα παντελόνια + σακάκι τζιν + διαμερίσματα.
“Αποχρώσεις ενός χρώματος” – Ακριβώς εδώ το τρίτο κομμάτι σας είναι ένα ζακέτα, σακάκι ή άλλο πουκάμισο που είναι μια σκιά ελαφρύτερη ή πιο σκούρα από το χρώμα πουκάμισο. Παράδειγμα: Ελαφριά μπλε μπλουζάκια + σκούρο μπλε ζακέτα + παντελόνια.
Τζιν + δομή -Εάν το denim είναι αποδεκτό στο γραφείο σας (γνωρίζετε το γραφείο σας! Θα ήθελα να είναι πολύ άπαχο προς το σκοτεινό enim enim αν είναι), μια μέθοδος για να φανεί πιο γυαλισμένο είναι να πάει με πολύ πιο δομημένα κομμάτια για το υπόλοιπο της στολή σας. Παράδειγμα: denim + blazer + τραγανή λευκή μπλούζα + pointy-toed διαμερίσματα ή τακούνια.
Monotone – το βλέπετε πιο συχνά με μαύρο, αν και πολλοί συγγραφείς blog κάνουν τώρα μπεζ – ωστόσο μπορεί να είναι μια πραγματικά ισχυρή εμφάνιση με κάτι σαν γκρι ή, αν είστε τολμηροί, κόκκινο. Παράδειγμα: Γκρι φούτερ + γκρι παντελόνια + ασημένιο κολιέ.
“Top Top Bottom” – Ακριβώς εδώ τα δύο κορυφαία κομμάτια ταιριάζουν ακριβώς, καθώς και το κάτω μέρος σας είναι ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα. Ανοιχτό μπλε ζακέτα + αντιστοίχιση κέλυφος + μαύρα παντελόνια. (Υπάρχουν περισσότερες σύγχρονες εκδοχές αυτού με μακρύτερες ζακέτες, περικοπές κελύφη κ.λπ. – κατανοήστε το γραφείο σας προτού φορέσετε οποιοδήποτε είδος από αυτά που θα λειτουργήσουν!)

Οι αναγνώστες, τι πιστεύετε ότι είναι τα κατώτερα όρια των χαλαρών επιχειρηματικών (και των ανώτερων ορίων, αν υπάρχουν); Τι είναι τόσο χαλαρό για ένα γραφείο που είναι χαλαρό;
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *