Όντας ένα foodie, μια μόδα biggie και πολλά άλλα…

είναι ένα foodie, μια μόδα biggie και πολλά άλλα…
06/11/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
“Ο Joey δεν μοιράζεται φαγητό!” Ο Joey Tribbiani, αν και ένας φανταστικός χαρακτήρας, καθόρισε σημαντικά τη σημασία των τροφίμων για πάνω από 10 χρόνια στο δημοφιλές sitcom “Friends”. Μας έκανε να καταλάβουμε, μερικές φορές με έναν λεπτό τρόπο και μερικές φορές φανερά ότι η πίτσα, τα σάντουιτς και η Lasagnes μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους. Ο ίδιος δήλωσε την αγάπη του σε έναν ανανά με πάθος που δεν έχει αντιληφθεί.

Αν και μια αναγκαιότητα, τα τρόφιμα αυτές τις μέρες έχουν γίνει περισσότερο από αυτό. Σχετίζεται με το πάθος. Εάν κάποιοι αφιερώσουν τις δεξιότητές τους που κάνουν τα πιο θεαματικά πιάτα, τότε υπάρχουν άνθρωποι σαν εμάς που καταβροχθίζουν τις λιχουδιές χωρίς ντροπή. Εάν ταιριάζετε απόλυτα και τα δύο κριτήρια, τότε διαβάστε για να υπάρχουν φορτία εκπλήρων που είναι γεμάτες για εσάς.
Εστιατόριο: Το όνειρό σας με ορισμό
Όλοι ονειρεύουμε να κατέχουν ένα μέρος που θα βοηθούσε πολλούς από εμάς να ζήσουμε ένα όνειρο. Το άνοιγμα ενός εστιατορίου μπορεί να είναι ένα πολυάσχολο έργο. Από την προετοιμασία μενού στο στόμα για την πρόσληψη ανθρώπων για να εξυπηρετήσουν τους λιμοκτονούντες πελάτες, μπορεί να είναι δύσκολο. Ωστόσο, τα εστιατόρια δεν είναι μόνο για τη διατροφή των ανθρώπων, αλλά και για την ατμόσφαιρα. Γι ‘αυτό θα χρειαστείτε τέλειες τιμές για να διακοσμήσετε τον τόπο και να ντύσετε κατάλληλα τους σερβιτόρους και σερβιτόρες που θα συνδυάζονταν με το Leitmotif. Έτσι, αν θέλετε να ενσωματώσετε τις προσωπικές σας ιδέες τόσο στα τμήματα τροφίμων όσο και σε υφάσματα, τότε οι ιδιωτικοί παραγωγοί ενδυμάτων ετικέτας μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε τα τελικά σχέδια για την έξοδο σας που θα αντικατοπτρίζουν τον εσωτερικό σας εαυτό, κάτι που μπορεί πραγματικά να είναι ανεκτίμητο.

Θεματικές ιδέες
Οι ιδέες είναι ελεύθερες ρέουν σαν μόρια. Μπορούν να είναι οπουδήποτε και παντού. Απλά πρέπει να αγωνιστείτε λίγο τον εγκέφαλό σας και να ακούσετε κυρίως την καρδιά σας για να βρείτε τη σωστή ιδέα στην οποία θέλετε να σχεδιάσετε τον τόπο. Με τα θέματα πολύ εμπνευσμένα από μεγάλους blockbusters όπως το Game of Thrones, ο Χάρι Πότερ και οι φίλοι είναι εξαιρετικά συνηθισμένοι, μπορείτε να πάτε για κάτι εξίσου αποτελεσματικό όπως οι Star Wars ή ο Lord of the Rings. Μια μικρή έξοδος φαγητού δεν θα ήταν αυτή η ιδέα. Ή ίσως μπορείτε να πάτε για ένα μικρό σούπερ κακοποιό καφέ αν αισθάνεστε την άτακτη πλευρά σας παίζοντας σκληρά. Επιλέξτε λοιπόν προσεκτικά και αφήστε τη μαγεία να ρέει.
Κώδικες ενδυμασίας
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όλα τα θεματικά εστιατόρια απαιτούν ρυθμίσεις που παρακινούνται από το θέμα. Εκτός από τις συσκευές και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να συμπληρώσετε τη διακόσμηση, τα ενδύματα των σερβιτόρων και σερβιτόρων θα πρέπει να συγχωνευθούν πλήρως με το θέμα. Αυτό θα απαιτούσε από εσάς να δημιουργήσετε ένα ευρύ φάσμα ρούχων. Αλλά μην freak εξίσου γρήγορα! Οι ιδιωτικοί παραγωγοί ένδυσης ετικέτας μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό το τμήμα ενσωματώνοντας την ικανότητά τους με το όραμά σας. Απλά πρέπει να καθίσετε και να δώσετε τις καλύτερες ιδέες σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξατομίκευση και τη δημιουργία μιας ετικέτας μόνο για εσάς.

Μόλις τακτοποιήσετε με το τμήμα ρούχων, θα είστε έτοιμοι να εκπλήξετε τους πελάτες με πολυτελή γεύματα και modish sartorial για να αφήσετε ένα μέγιστο αντίκτυπο σε αυτά.

Ετικέτες:
ιδιωτική ετικέτα
Κατασκευαστές ιδιωτικών ενδυμάτων ετικέτας
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστές ιδιωτικής ετικέτας

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *