Οι κομψές μεθόδους για να φορέσετε θεμελιώδη denim αυτό το χειμώνα

το χειμώνα είναι η ώρα για το denim να παρουσιάσει όλα τα ζευγάρια στην ντουλάπα μας καθώς και να παράγουν άνετα καθώς και κομψά ρούχα.

η μεταφορά
Από το Skinny denim στα βασικά, το μαύρο denim, τα τζιν φλόγας, καθώς και τα στυλ υψηλής ποιότητας, συλλέγουμε τακτικά στυλ ενδυμασίας με τζιν, όσο συχνά είναι δύσκολο να κατανοήσουμε ακριβώς τι να φορέσουμε για κάθε ζευγάρι.

λουκάρδα
Ενώ το denim είναι η πιο θεμελιώδη ενδυμασία καθώς και ομοίως προσιτή, δεν απαιτούν πραγματικά να φαίνονται φθηνά. Αναζητήσαμε συγγραφείς blog μόδας από πέρυσι για το χειμερινό denim που φαίνονται πραγματικά κομψά, χάρη στις τεχνικές στυλ τους εδώ, καθώς και εκεί. Αυτό που κάνει έναν στυλίστα εμφάνισης ενδυμασίας δεν είναι ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο γεγονός, ωστόσο έχουμε κάποιες στιγμές για αυτά τα είδη των πραγμάτων.

θεανός
Βασικά, υπογραμμίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας καθώς και ό, τι κάνουν καλύτερα. Δεν είναι όλα τα θεμελιώδη denim παρόμοια. Συχνά το denim μπορεί να πάει σε όλα τα λανθασμένα μέρη, κάνοντας το κάτω μέρος σας να φαίνεται επίπεδη καθώς και να προσελκύσει ενδιαφέρον στη χαμηλότερη κοιλιά σας.

Δείτε επίσης

Φθινόπωρο μόδα, παπούτσια, χειμερινή μόδα
Πρότυπα παπουτσιών πτώσης/χειμώνα που θα κυριαρχούν φέτος

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συγκεντρώσει κομψές μεθόδους για να φορέσουμε θεμελιώδη denim αυτό το χειμώνα για εσάς.

ταμαμαμάρι
riellecharnas
Mariellehaon
mademoisellejaime
κιλοκυλακή
λουκάρδα
98.c_project

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *