Τα ολοκαίνουργια σχέδια T-shirt από το Almaic

το σημερινό πολιτιστικό κομμάτι των πληροφοριών προέρχονται κατευθείαν από το Almaic (κάντε κλικ εδώ για μια ανανέωση στη γραμμή T-shirt), που σας φέρνει δύο ολοκαίνουργια σχέδια t-shirt. ολοκαίνουργια σχέδια από το Almaic! Το “House of Wisdom” είναι απολύτως το αγαπημένο μου – αλλά πρέπει να ρίξετε μια ματιά με κάθε τρόπο των σχεδίων. Όλοι έχουν μια τόσο ισχυρή ιδέα πίσω τους:
Ολοκαίνουργια σχέδια από το Almaic!
Το σπίτι του Wisdomdar Al Hikmah (Σπίτι της Σοφίας) ήταν ένα αξιοσημείωτο πολιτιστικό διάσημο μέρος κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εποχής του Ισλάμ. Βρίσκεται στη Βαγδάτη, στο Ιράκ και καλά εδραιωμένο 800 μ.Χ., αυτό το τεράστιο ίδρυμα ήταν μια κοινή παιδική χαρά για τους μελετητές. Μια ουσιαστική εστίαση ήταν η μετάφραση των βιβλίων από κάθε γλώσσα και η συνεχής διδασκαλία μεταξύ τους για να ενισχύσουν επιπλέον πολλές πτυχές της κοινωνίας. Λέγεται ότι ο ιμάμης του χρόνου θα έδινε σε έναν μελετητή το βάρος ενός βιβλίου που μεταφράστηκε σε χρυσό μόλις ολοκληρωθεί, για το λόγο αυτό “η γνώση είναι χρυσός”.
Guns & Rosesthis Graphic είναι να βοηθήσουμε να φέρει φως στο πώς τα μέσα μας προσπαθεί να καλύψουν τακτικά αυτό που πραγματικά πηγαίνει στον κόσμο. Απλώς αισθάνομαι ότι σήμερα πηγαίνουμε στον πόλεμο για την ταχύτερη και μικρότερη αντιπαράθεση. Και τα μέσα ενημέρωσης μας εκμεταλλεύονται αυτό και κάνουν “ήρωες και κακοποιούς” από τις πολεμικές καταστάσεις. Τα τριαντάφυλλα είναι camo για να ομορφύνουν τον πόλεμο, το camo είναι φτιαγμένο για να θολώσει την αλήθεια που είναι το περιστέρι ειρήνης.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *