Ελπίδα για την Ιαπωνία Γραφικά

Όλοι γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζει η Ιαπωνία για τον τελευταίο μήνα. Είναι όλα πολύ τραγικά και δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό. Κάθε κανάλι μέσων μαζικής ενημέρωσης υπάρχει μετάδοση για το τι συμβαίνει σε αυτή την ξεχασμένη χώρα. Είναι σαν ο Θεός να μας δίνει ένα σημάδι ότι οι τρόποι μας δεν είναι εντάξει. Λοιπόν, γνωρίζουμε ότι οι Ιάπωνες είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τους χριστιανούς, αλλά ό, τι τον αποκαλείτε, αναφέρεστε στο ίδιο άτομο.
Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για τη θρησκεία ή κάτι τέτοιο, γιατί δεν είμαστε ειδικοί στον τομέα. Όπως γνωρίζετε, είναι καλλιτέχνες γραφικών και αγαπάμε απολύτως το γραφικό σχέδιο. Έτσι, όταν ανακαλύψατε την καταστροφή της Ιαπωνίας, εμείς άγγιξα. Όχι μόνο εμείς όπου αγγίξαμε, αλλά και άλλοι σχεδιαστές γραφικών, έτσι έκαναν ένα έργο.
Βρήκαμε ένα πραγματικά ενδιαφέρον σύντομο άρθρο στους φίλους μας από το Vector Tuts + Blog, που θέλαμε να προωθήσουμε και αυτό το σύντομο άρθρο επειδή είναι αρκετά ενδιαφέρον και χρήσιμο. Επιπλέον, μας νοιάζει, οπότε αυτό το μήνυμα θα έπρεπε να διαβιβαστεί από όλους.
Τι είναι όλα αυτά; Λοιπόν, όπως είπαμε προηγουμένως, μια ομάδα γραφίστας έβαλε μαζί μερικά ειδικά γραφικά της Ιαπωνίας που δημιουργήθηκαν ειδικά για τον σεισμό που κατέστρεψε την Ιαπωνία. Όπως είπαμε, για το Mmore Info, παρακαλούμε δείτε το σύνδεσμο από τους συναδέλφους μας από το Vector Tuts +.
Japan GraphicsJapan GraphicShelp Japanhelp Japan
0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *