Αξεσουάρ τα κομμάτια ρούχων μόδας με κασκόλ για φρέσκο ​​νέο στυλ πηλίκο

αξεσουάρ τα κομμάτια της μόδας σας με κασκόλ για φρέσκο ​​νέο πηλίκο στυλ
04/10/2016, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Είσαι λοιπόν αυτός που μισεί να πάει για τα δαχτυλίδια του αυτιού και τα λαιμό, αλλά εξακολουθεί να θέλει να πάρει το στυλ σας πηλίκο από μια εγκοπή; Καταστράφηκε ολόκληρη η ενδυμασία σας τώρα έχει γίνει εύκολη με μία μόνο προσθήκη, τα κασκόλ. Είτε πρόκειται για οποιαδήποτε εποχή, την πτώση, το φθινόπωρο ή την άνοιξη, τα κασκόλ είναι τα τέλεια αξεσουάρ για να πάρετε την απλή στολή σας σε κάτι πολύ έξυπνο και κομψό. Τραβήξτε το γύρω από το λαιμό σας ή ως μπάντα μαλλιών όπως η στάση της ρετρό μόδας, είναι δυνατή η διασκέδαση μαζί τους, και είτε είναι το κοκαλιάρικο είτε το υπερμεγέθη πλεκτό μαντήλι, δεν θα υπάρξει καμία έλλειψη επιλογών για να τα δοκιμάσετε .
Με τις κορυφαίες γυναίκες κατασκευαστές ρούχων μόδας που κατασκευάζουν φρέσκα νέα είδη ένδυσης κάθε σεζόν, οι λάτρεις του στυλ παίρνουν επίσης ένα μείγμα επιλογών για να πειραματιστούν με τις δηλώσεις μόδας τους.

Εδώ είναι μερικές από τις ιδέες στυλ που έχουν συγκεντρωθεί για να σας βοηθήσουν με τη σωστή γωνία της στυλ της ενδυμασίας σας με κασκόλ.
Ρετρό bash
Η παγκόσμια σκηνή της μόδας είναι και πάλι τείνει προς το ρετρό στυλ και οι γυναίκες σίγουρα δεν αφήνουν καμία ευκαιρία να μην το κατέχουν αυτό. Με κασκόλ, η λήψη της ρετρό εμφάνιση γίνεται ευκολότερη και αβίαστη, και αυτό έχει αποδειχθεί και από τους στυλίστες. Για τα ρετρό σύνολα, πηγαίνετε για ένα πουκάμισο αμάνλας και φορέστε το με έναν κόμπο για να αναδείξετε το midriff σας, που συνεργάζεται με ευρύτατα denims ή palazzo. Συνδυάστε αυτό το βλέμμα επάνω με ένα τυπωμένο μαντήλι από αντίθετο χρώμα που συνδέεται με τα μαλλιά σας για την αίσθηση της δεκαετίας του ’90!
Ζημιά έννοια
Για μια πολύ διαφορετική και μοναδική λήψη των κασκόλ, δοκιμάστε ένα απλό μπλουζάκι με denims και φορέστε τη ζώνη στην κοιλιά. Τοποθετήστε το τυπωμένο μεταξωτό μαντήλι κάτω από τη ζώνη για να αντικατοπτρίζετε μια πολύ voguish, αλλά και σιλουέτα. Αυτό μπορεί να σας κάνει τον απόλυτο trendsetter μεταξύ των φίλων σε οποιαδήποτε αιτιώδη εκδρομή.
Πάρτε ένα τόξο
Για τα απλά ενιαία χρωματιστά φορέματα που έχετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα φαινόμενο glam σε ολόκληρη την εμφάνιση με ένα αντίστοιχο ή αντίθετο κασκόλ που φοριέται γύρω από το λαιμό, δεμένο σαν τόξο στο πλάι. Αυτό θα διπλασιάσει το στυλ-o-meter, και θα προσθέσει πολλή γοητεία στην κατά τα άλλα απλή σιλουέτα σας.

Maxi Dress Shenanigans
Έχετε ένα σπριντ φόρεμα maxi που σκοπεύετε να φορέσετε τη νύχτα για το πάρτι κρουαζιέρας; Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε κάτι ξεχωριστό με τον δροσερό παράγοντα σε αυτό με ένα απλό μαντήλι από κάποιο παχύ ύφασμα, και επίσης να αυξήσετε τον όγκο και την άνωση ολόκληρης της υπόθεσης.
Υπερμεγέθη πλέγματα το χειμώνα
Με τα ουδέτερα σκιασμένα παλτά και τα πουλόβερ το χειμώνα, τι γίνεται με ένα φανέλα με φανέλα που θα προσθέσει πολλή ζεστασιά και ασταμάτητα στο σώμα σας και στο πηλίκο στυλ σας; Οι λεπτοί έλεγχοι θα καλύπτουν ολόκληρη τη στολή το χειμώνα εύκολα. Οι κορυφαίοι προμηθευτές ενδυμάτων μόδας για γυναίκες φέρνουν μια σειρά από παλτά και σακάκια σε χειμώνες σε μεμονωμένα έντονα χρώματα.
Γύρω από το λαιμό
Και πάλι για το χειμερινό στυλ, μπορείτε απλά να το πετάξετε γύρω από το λαιμό σας, χωρίς να αφήσετε τα άκρα να χάνουν το χέρι και στις δύο πλευρές με οποιαδήποτε στολή, ειδικά για την επίσημη εμφάνιση blazer. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κάτι ενδιαφέρον, ταιριάζοντας με το χρώμα του κασκόλ σας με την τσάντα που θα μεταφέρετε.
Έτσι, με τους φημισμένους διανομείς ενδυμάτων μόδας που φέρνουν μια σειρά από διαφορετικά ρούχα κάθε εποχή, η καμπίνα της Scarves θα συναντηθεί από αυτούς ανάλογα με τις περιπτώσεις.

Ετικέτες:
Γυναίκες διανομείς ρούχων μόδας
Γυναίκες κατασκευαστές ρούχων μόδας
Γυναίκες προμηθευτές ρούχων μόδας

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *