Οι τάσεις της γιόγκα δημιουργούν πρωτοσέλιδα στην παγκόσμια σκηνή μόδας

Οι τάσεις ρούχων γιόγκα δημιουργούν πρωτοσέλιδα στην παγκόσμια σκηνή μόδας
01/06/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Οι νέες τάσεις της μόδας ανθίζουν στον κόσμο της γιόγκα και δημιουργούν πρωτοσέλιδα στην αγορά ενεργών ενδυμάτων. Οι λάτρεις της γιόγκα μπορούν να βυθιστούν στον λαμπερό κόσμο των ενεργών ενδυμάτων και να δοκιμάσουν τα πιο δύσκολα αλλά άνετα και κομψά ρούχα γυμναστικής για να ενισχύσουν την απόδοσή τους. Τα τολμηρά χρώματα, οι funky κορυφές των καλλιεργειών, οι εύκολο-breezy sweatsuits, οι λεπτομέρειες σχεδιασμού, τα σαλόνι και τα προ-prepy μοτίβα δημιουργούν οργή.
Τα εμπορικά σήματα και τα σπίτια σχεδιασμού παρουσιάζουν μια νέα ποικιλία ρούχων γιόγκα που εγγυώνται την υπέροχη συγχώνευση του στυλ και της άνεσης. Οι πιο καυτές τάσεις της μόδας για τους freaks της γιόγκα έρχονται με τη μορφή αθλητικών σουτιέν, σε μπαλουντικά κορμάκια και τους δίνουν ατελείωτες επιλογές για να δοκιμάσουν ένα ευρύ φάσμα δηλώσεων στυλ στην προπόνηση με ευκολία.

Ψάχνετε για μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις και ρούχα γιόγκα φέτος; Εδώ είναι μερικοί από αυτούς να δοκιμάσουν, που προέρχονται από τους φημισμένους κατασκευαστές ρούχων γιόγκα γιόγκα.
Τα σέξι σουτιέν γιόγκα
Οι γυναίκες μπορούν να σκεφτούν να πηγαίνουν στα μαθήματα γιόγκα χωρίς αθλητικά σουτιέν, και έχουν αναδειχθεί ότι είναι υπέροχα συρραπτικά μόδας. Είναι κατασκευασμένοι από τους σχεδιαστές για να εγγυηθούν επίσης τις πιο καυτές δηλώσεις στυλ, και επομένως οι μέσες σουτιέν γιόγκα ενημερώνονται με περισσότερη oomph μέσω περίπλοκων λεπτομερειών. Εμπνευσμένο από τα εσώρουχα της πλεξούδας, αυτά τα σουτιέν είναι εξοπλισμένα με ιμάντες ώμου πολλαπλών γραμμών, διασταυρώσεις σταυροειδείς πλάτες και σε ζώνες σώματος και άλλα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να τα φορέσετε απλά με παντελόνια γιόγκα ή σορτς, χωρίς να φοράτε ένα μπλουζάκι πάνω τους.

Οι περικοπές τυχερών περιτυλίγματος
Για τις καλοκαιρινές μέρες, μπορείτε να ασκήσετε γιόγκα στο περικομμένο σχήμα κολακευτικό περιτύλιγμα και μπλουζάκια. Αποκαλύπτουν σε κάποιο βαθμό, αλλά δίνουν στο σώμα σας το απαιτούμενο στυλ και υποστήριξη. Οι κορυφές περιτυλίγματος μπορούν επίσης να φορεθούν με κομμάτια denim για την εμφάνιση Athleisure και μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές επιλογές, από παστέλ έως τυπωμένα σχέδια χρωμάτων.
Παντελόνια γιόγκα υψηλής μέσης
Ένα κομψό ντουλάπι γιόγκι πρέπει να έχει τα υψηλά παντελόνια γιόγκα μέσης, αλλά φέτος βεβαιωθείτε ότι θα φουσκώσετε στα ψηλά κατώτατα κατώτατα όρια της μέσης. Για την εκπληκτική αίσθηση της δεκαετίας του ’80, μπορείτε εύκολα να τα φορέσετε με τις κορυφές των καλλιεργειών και να φανείτε vintage. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερη σεξουαλική έκκληση στην ενδυμασία γιόγκα σας όταν τα συνδυάζετε με τα πτωχά γιλέκα και οι οπίσθιες κορυφές.

Τα ενδύματα γιόγκα ενός τεμαχίου
Θέλετε να έχετε μια κολακευτική σιλουέτα καθώς τεντώνετε για τις στάσεις της γιόγκα; Πηγαίνετε για τα ενδύματα γιόγκα ενός τεμαχίου, όπως τα λεώτατα, τα onitards και τα κορμάκια. Είναι εξαιρετικά τεντωμένα και άνετα, και επίσης μπορούν να φορεθούν με άλλους ομολόγους της ένδυσης, όπως οι θερμαντήρες των ποδιών ή οι ζακέτες. Δοκιμάστε τόσο το διαχρονικό όσο και το κλασικό ή το σύγχρονο βλέμμα σε αυτά τα ενδύματα γιόγκα ενός τεμαχίου.
Περίπλοκες λεπτομέρειες αποκοπής
Είτε πρόκειται για την πλήρη πλάτη γιόγκα, είτε για τις γκέτες που έχουν τεντωθεί με πλέγματα, η ντουλάπα γιόγκα που κόβεται είναι σε τρέλα φέτος. Μπορείτε να τα φορέσετε στις συνεδρίες γιόγκα, και για πάρτι τα Σαββατοκύριακα. Οι λεπτομερείς κορυφές και τα παντελόνια μπορούν να φορεθούν με εναλλακτικές λύσεις ενδυμάτων και χαλαρών ενδυμάτων για να φέρουν μια σωστή ισορροπία στη σιλουέτα σας.

Alanic Global · Μετατρέψτε τη συλλογή πετσέτας σας σε μια εκπληκτική παλέτα χρωμάτων
Το μποχημικό παντελόνι Palazzo
Μπορείτε σίγουρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα παντελόνια γιόγκα και γκέτες και να τα αντικαταστήσετε με τα ροή και εύχρηστα παντελόνια Palazzo που δημιουργήθηκαν από τους κορυφαίους κατασκευαστές παντελονιών γιόγκα. Φορέστε αυτά τα αξιολάτρευτα, άνετα και σούπερ μοντέρνα παντελόνια γιόγκα Palazzo με τις ενιαίες χρωματισμένες κορυφές των δεξαμενών και δημιουργήστε μερικές από τις πιο διασκεδαστικές δηλώσεις στυλ γιόγκα, αποπνέοντας τις μποέμικες δονήσεις.

Ετικέτες:
Γυμνάσια
γιόγκα ρούχα
Κατασκευαστές ρούχων γιόγκα
Κατασκευαστές παντελονιών γιόγκα
Γιόγκα φορούν κατασκευαστές

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *