Γυαλισμένο όσο άνετα: ακριβώς πώς να φαίνεστε ειδικοί κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης για εργασία

θέλετε να φαίνεστε ειδικοί κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης με συναδέλφους, ωστόσο είστε κατανοητά τόσο ενθουσιασμένοι για να φορέσετε μια κατάλληλη για αρκετές ώρες του ξύπνησης, του ύπνου, καθώς και του φαγητού. Έτσι, με την αξιόπιστη ενδυμασία πτήσης σας ενός παντελονιού Fleece + Yoga που μένουν στην ντουλάπα στο σπίτι, τι μπορείτε να επιλέξετε που θα είναι άνετο, ωστόσο, ακόμα κατάλληλο αν καταλήξετε να κάθεστε δίπλα στο αφεντικό σας;
Μιλήσαμε για το ταξίδι διεθνώς με άνεση καθώς και στυλ, τι να συσκευάσετε για ένα παρατεταμένο ταξίδι της εταιρείας, καθώς και να ταξιδέψετε με συναδέλφους, ωστόσο όχι αυτό ακριβώς.
Ο αναγνώστης N αναρωτιέται ακριβώς πώς να φανεί ειδικός κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης με συναδέλφους:
Θα μπορούσατε να κάνετε μια δημοσίευση σχετικά με το άνετο, ωστόσο ειδικό εξοπλισμό για παγκόσμιες ή μεγάλες πτήσεις; Έχω ένα επερχόμενο ταξίδι της εταιρείας όπου ο διευθυντής μου, καθώς και δύο συνάδελφοι θα είναι σε μια μακρά πτήση μαζί μου. Θέλω να φανεί εμφανής, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι άνετα για τη μακρά πτήση. Ευχαριστώ!

Μπορώ να δω ότι αυτό είναι ένα ζήτημα όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση (που ταξιδεύει απευθείας με συναδέλφους), ωστόσο σε μια περίσταση που έχω βρεθεί, όπου υπάρχει ένα σεμινάριο που σχεδόν όλοι στην αγορά σας παρακολουθούν, οπότε ακόμα κι αν δεν ταξιδεύετε με άμεση Συνεργάτες, καταλήγετε να βλέπετε ένα εκατομμύριο συναδέλφους γύρω από το αεροδρόμιο, στις πτήσεις, καθώς και μέσω άλλων ταξιδιωτικών κόμβων. Ποιο είναι το μοντέρνο εναλλακτικό για το ροή παντελόνι-με-μαντί-loose-jacket εμφάνιση;
Μερικές σκέψεις:
Φοράω ένα φόρεμα. Αυτή ήταν μια από τις συμβουλές του Road Warriorette όταν μίλησε για το τι να φορέσει σε μεγάλες πτήσεις, καθώς συμφωνώ απόλυτα – αυτό θα είναι ένα από τα απλούστερα πράγματα που θα φορέσει. Κοιτάζετε μαζί, ωστόσο, ακόμα άνετα, προσφέρονται το φόρεμα που επιλέγετε δεν χρειάζονται τόσο πολύ spanx. Πολύ πολύ οποιοδήποτε είδος φόρεμα φανέλας θα κάνει, ωστόσο υπάρχουν φόρεμα χωρίς ρυτίδες που μπορεί να είναι ιδανικά για αυτό το είδος μακρού ταξιδιού, όπως αυτό καλό από το Travelsmith (προς πώληση για $ 44). Το χειμώνα, επιλέξτε σκοτεινά καλσόν. Το καλοκαίρι θα στρώσω ένα slip-short όπως ο επισκέπτης προτιμούσε από τους jockeys από κάτω, μόνο για μέγιστη απλότητα κίνησης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Την χειμερινή περίοδο θα το συνδυάσω με ψηλές μπότες (γιατί, μπόνους, τότε δεν χρειάζεται να φτιάξετε χώρο για αυτές στις αποσκευές σας), ωστόσο αυτό είναι μόνο εγώ.
Εάν είστε εντάξει με την εμφάνιση χαλαρά-ωστόσο οι γκέτες είναι τόσο χαλαροί-σκεφτείτε το denim pull-on όπως αυτά τα άγρια ​​προεξέχοντα Levi’s. Σε συνδυασμό με ένα καλό φούτερ ή ακόμα και ένα σακάκι που απογειώνετε πριν φτάσετε άνετα στο κάθισμά σας, αυτά μπορούν να φαίνονται υπέροχα. (Μην παραλείπετε να θυμηθείτε το παλιό μας βίντεο σχετικά με το πώς να διπλώσετε ένα σακάκι.) Έχουμε πραγματικά μια εντελώς ξεχωριστή δημοσίευση σε άνετα ρούχα εργασίας για αργά το βράδυ.

Μερικά από τα προτιμώμενα σούπερ-άνετα παντελόνια για το γραφείο περιλαμβάνουν αυτά: ένα / δύο / τρία / τέσσερα / πέντε (επίσης!)

Φέρτε ένα περιτύλιγμα. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από ένα σημαντικό φούτερ ή μαξιλάρι ταξιδιού, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κουβέρτα ταξιδιού, ένα μαξιλάρι λαιμού (αν διπλωθεί σωστά), ένα πρόσθετο στρώμα ζεστασιάς, καθώς και περισσότερο.

Μερικά από τα προτιμώμενα γραφεία μας Pashminas από το 2021: μαύρο / μπεζ / γκρι (ελαφρύτερο βάρος) / λεβάντα ($ 15 !!). Αν ψάχνετε για πολύ περισσότερα από ένα σακάκι Ruana, προτείνω εξαιρετικά τους Brooks Brothers ‘!

Τέλος, εάν έχετε μια επιλογή στο θέμα, παρακινήστε τα μέλη της ομάδας να μην καθίσουν μαζί στη μακρά πτήση-σας παρέχει λίγο χρόνο “εμένα” καθώς και αποτρέπει την πιθανή συνάντηση που θα ξυπνήσει Ο ώμος του συνεργάτη σας. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, σας επιτρέπει να πάρετε τόσο άνετα όσο θέλετε στο κάθισμά σας χωρίς κρίση-δείτε ότι το τυρώδες rom-com, κοιμάστε με το στόμα σας ανοιχτό, έχετε ένα ποτήρι σαμπάνιας, οτιδήποτε άλλο.
Αναγνώστες, ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις σας σχετικά με το πώς να φαίνεστε ειδικοί κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης για εργασία; Τι φοράτε για να φανείτε γυαλισμένο, ωστόσο εξακολουθείτε να είστε άνετοι; Ήσασταν σε κάθε είδους περιστάσεις όπου καταλαβαίνετε ότι χρησιμοποιήσατε το λάθος πράγμα (ή ένας από τους συναδέλφους σας);

2018 ενημερωμένες εικόνες μέσω του stencil. (Αρχικά απεικονίζεται: Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ Boeing Airbus A340 – 600, αρχικά μεταφορτώθηκε στο Flickr από τον Chris.)
Ν.Β. Αυτή η δημοσίευση γράφτηκε αρχικά το 2014, ωστόσο, ουσιαστικά ενημερώθηκε το 2020, εκτός αν σημειώθηκε διαφορετικά.

Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που αναπτύχθηκε για να προσφέρουμε ένα υπονοεί για να κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *