Η εβδομαδιαία ενημερωμένη έκδοση ειδήσεων

NPR μοιράστηκε ακριβώς πώς οι Oriental Founders εργάζονται για να κατευθύνουν την αφήγηση καθώς τα πρότυπα προσφυγής τραβούν από τους πολιτισμούς τους.
Η Washington Publish έδωσε συστάσεις σχετικά με τον καθορισμό ψηφιακών ορίων για τους συναδέλφους του Chatty.
Οι New York Times παρατήρησαν: “Τα τέρατα γραφείου προσπαθούν να χτυπήσουν τη μέθοδο τους πίσω στο 2019.”
Το χρονικό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξήγησε ακριβώς πώς να θεραπεύσει μια τραυματισμένη ομάδα εργασίας που σας κληρονομούν.
Ο Ατλαντικός σκέφτηκε την παράδοση του Sheryl Sandberg καθώς αναχωρεί από το Facebook.
Wired μοιράστηκε ότι οι μελέτες σχετικά με το χάπι ελέγχου των γεννήσεων εξακολουθούν να αφήνουν άγνωστα για την ψυχική υγεία και την ευεξία του. Εν τω μεταξύ, η κ. Magazine κοίταξε μια μελλοντική νέα εναλλακτική λύση.
Ο Vox σημείωσε ότι η επέκταση της πρόσβασης σε φροντίδα βλενκτομής μπορεί να βοηθήσει να μετατοπίσει μερικά από τα προβλήματα του ελέγχου των γεννήσεων.
Η δημοσίευση της Ουάσινγκτον εξήγησε ακριβώς πώς να καθορίσει τον κίνδυνο στην εποχή του Long Covid.
Chatelaine σε βάθος τι ενημερωμένη συγκατάθεση δείχνει στην γυναικολογική φροντίδα.
Το γέλιο της εβδομάδας προέρχεται από το The New Yorker, με το “Quiz: Είναι η Kate Bush, η Νοσταλγία της δεκαετίας του ’80 ή η εμφάνιση μιας φασιστικής αποκάλυψης;”

Σε corporettemoms πρόσφατα…
Οι αναγνώστες μίλησαν για το πόσο καιρό σχεδίαζαν να θηλάζουν καθώς και αυτό που πραγματικά συνέβη.
Κοιτάξαμε πίσω σε προηγούμενες θέσεις Corporettemoms, συμπεριλαμβανομένου του τι να συσκευάσετε στην τσάντα της εγκατάστασης υγειονομικής περίθαλψης καθώς και τα καλύτερα παντελόνια εγκυμοσύνης για το γραφείο.
Χρησιμοποιήσαμε μερικά ρούχα για τις εργαζόμενες μητέρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βασικών στοιχείων εγκυμοσύνης καθώς και για πλυντήρια ρούχων.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. Σας ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μαμά ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.
Αισθάνεστε κοινωνικά; Μπορείτε να μας επιθεωρήσετε στο Facebook ή στο Instagram, ή μέσω του Bloglovin, του Pinterest ή του Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *