Τι να φορέσετε στο πάρτι Homecoming

Το σπίτι που έρχεται είναι ένα ευρέως αναμενόμενο γεγονός σε όλα τα γυμνάσια. Και αν έρθει η δική σας, πιθανότατα δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό το ενθουσιασμένο αίσθημα που έχετε! Ναι, είναι η ευκαιρία σας να χορέψετε τη νύχτα μακριά να κοιτάζετε όλα εκπληκτικά και φανταχτερά. Αλλά, περιμένετε, πώς, τι ..; Τι να φορέσετε στο Homecoming, πώς να επιλέξετε;! Ναι, τίθεται το ερώτημα.
[Διαβάστε επίσης: Τι να φορέσετε στο χορό]

Λοιπόν, σταματήστε τις ανησυχίες σας επειδή έχουμε συντάξει κάποιες εξαιρετικές προτάσεις και ρούχα για εσάς τα κορίτσια που θα σας κάνουν να αισθανθείτε επίσης θεαματικά για τον χορό σας στο σπίτι.
Προτάσεις για φορέματα να φορούν στο σπίτι
Πρώτα πράγματα πρώτα είστε ο τύπος του σώματός σας πρέπει να εντοπιστεί. Σε ποια κατηγορία μπαίνεις – busty, σχήμα μήλου, λεπτό, λυχνικό σχήμα από γυαλί, σχήμα αχλαδιού ή γελοίο; Πώς έχει σημασία αυτό; Λοιπόν … θα εξηγήσουμε, και μαζί με αυτό θα δώσουμε επίσης κάποιες ιδέες για τα φορέματα να φορούν στο σπίτι (αν το σώμα σας είναι αυτού του συγκεκριμένου τύπου). συνέχισε να διαβάζεις –

Busty Girls
Εμφάνιση του σώματος – μεγάλης προτομής και στενών γοφών.

Τι είδους φόρεμα – το φόρεμα θα έπρεπε να είναι σε θέση να εξισορροπήσει το βαρύ κορυφαίο μισό σας με το λεπτό κάτω μισό και να τονίσει το πρόσωπό σας, αντί για το Bosom. Επιλέξτε φορέματα που προσθέτουν καμπύλες στους γοφούς σας. Άλλα χαρακτηριστικά-παχιά στρωμένα ή χαλκοσωλάκια, ντεκολτέ V ή u και φούστα A και ένα σκούρο χρώμα του φόρεμα.
Φορέματα για να διαλέξετε – Φόρεμα μήκους δαπέδου, Φόρεμα με μικτή φούστα φόρεμα, φόρεμα, κοντό φόρεμα, φόρεμα χωρίς πίσω.

Κορίτσια σε σχήμα μήλου
Εμφάνιση του σώματος – Πολλά από το βάρος σας είναι στη μέση.

Λεπτή κορίτσια
Η εμφάνιση του σώματος – το συνολικό πλαίσιο σώματος είναι λεπτή.
Τι είδους φόρεμα – το φόρεμα θα έπρεπε να είναι τέτοιο ώστε να δείχνει το ύψος και την άπαχο σωματική σας διάπλαση. Ως εκ τούτου, προτιμάται σύντομη. Επίσης, τα φορέματα με ζώνες ή μια σχισμή θα προσθέσουν καμπύλες στο σώμα σας.
Φορέματα για να διαλέξετε-Ανοίξτε το φόρεμα, μακρύ φόρεμα, χαμηλό φόρεμα V-λαιμό, βραχυπρόθεσμο φόρεμα λαιμού, μικρό φόρεμα

Τα κορίτσια σε σχήμα γυαλιού ώρας
Εμφάνιση του σώματος – αναλογική προτομή και γοφούς, καμπύλη και έχουν μακρά πόδια.
[SC: MediaD]
Τι είδους φόρεμα – χρειάζεστε ένα φόρεμα που ορίζει την περιοχή της μέσης σας και βελτιώνει περαιτέρω την εικόνα του σώματός σας. Ψάξτε για φορέματα που είναι τοποθετημένα, τυλιγμένα ή έχουν λαιμόκοψη που είναι ευρεία.
Φορέματα για να διαλέξετε – Φόρεμα με κοντό τούλι, φόρεμα με μανίκια με μανίκια, φόρεμα χωρίς στράπλες, φόρεμα με σχισμή, φόρεμα με λαιμό.

Κορίτσια με σχήμα αχλαδιού
Εμφάνιση σώματος – γοφούς μεγαλύτερα από το μέτωπο σας.
Τι είδους φόρεμα – ένα φόρεμα για την αύξηση της περιοχής του στήθους σας είναι απαραίτητη και συνολικά εναρμονίστε το σχήμα. Ένα στράπλες φόρεμα ή φόρεμα A-Line θα έπρεπε να επιλέξει.
Φορέματα για να διαλέξετε – Φόρεμα χωρίς στράπλες, Empire Waist Dress, Κόψτε πίσω φόρεμα, φόρεμα για πάρτι διακοπών, φόρεμα μήκους δαπέδου.

Γευστικά κορίτσια
Εμφάνιση του σώματος – όλα τα μικρά κορίτσια, ιδιαίτερα μικρότερα από το ύψος του 5’3 ”.
Τι είδους φόρεμα – φορέματα που είναι σύντομα και πλήρως τοποθετημένα μαζί με ψηλά τακούνια για να σας δώσουν κάποιο ύψος.
Φορέματα για να διαλέξετε-δαντέλα μικτό ποτό φόρεμα, φόρεμα περιθωρίου, φόρεμα V-λαιμό, δαντελωτό φόρεμα, φόρεμα με δαντέλα επάνω πίσω.

Μπορεί να αναρωτιέστε πώς βοηθούν οι ιδέες που δίδονται πραγματικά. Σωστά? Λοιπόν, αν έχετε προταθεί να φορέσετε φορέματα με παχιά ιμάντες ή χάλια, είναι να βοηθήσετε να δώσετε την υποστήριξή σας στην προτομή. V ή u ντεκολτέ να κάνει την προτομή να εμφανιστεί αυξημένη. Οι φούστες A-Line δίνουν ένα ισορροπημένο σχήμα σώματος. Τα φορέματα με πιο σκούρα χρώματα δίνουν ένα αδυνάτισμα.
[Επίσης, διαβάστε: Hairstyles Prom για μακριά μαλλιά] Έτσι είστε πολύ έτοιμοι να πάτε για ψώνια για να επιλέξετε τα καλύτερα φορέματα επιστροφής για το πάρτι και το χορό! Διασκεδάστε να βγείτε με τα κορίτσια σας και φροντίστε να δοκιμάσετε ό, τι επιλέγετε! Μην πάρετε μια ολόκληρη δέσμη κοριτσιών μαζί σας (πάρα πολύ φασαρία!); Επιλέξτε μερικούς από τους καλούς φίλους σας που έχουν κάποια εξαιρετική γεύση στη μόδα. Αναζητήστε στο τμήμα ειδικών φορέματα του καταστήματος για το ιδανικό φόρεμα. Επίσης, μην ξεχάσετε να διαλέξετε μερικά εκπληκτικά αξεσουάρ για να επιλέξετε το ντύσιμο σας. Θα μπορούσατε ακόμη και να φορέσετε ένα serape με ένα μακρύ φόρεμα. Αποκτήστε τα ιδανικά τα πάντα – φόρεμα, παπούτσια, κοσμήματα, άρωμα και τσάντα. Και είστε έτοιμοι να πάρετε, να ρυθμίσετε και να είστε πανέμορφοι!
Πηγή εικόνων: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *