Ένδυση εξάχνωσης και μεταβαλλόμενες τάσεις- Τι σκέφτονται οι ειδικοί!

Ένδυση εξάχνωσης και μεταβαλλόμενες τάσεις- Τι σκέφτονται οι ειδικοί!
03/05/2017, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Λίγα χρόνια πίσω, όταν η εκτύπωση εξάχνωσης βαφής εισήλθε στη βιομηχανία ένδυσης, δημιούργησε όλα τα είδη θετικής αναταραχής μεταξύ των χονδρεμπόρων και των λιανοπωλητών. Σε καμία περίπτωση, τα εξαγνισμένα hoodies, τα μπλουζάκια, τα πυθμένα και πολλά άλλα ήταν κάτω από το προσκήνιο στη σκηνή της μόδας, απολαμβάνοντας μια τεράστια μετά από τους Urban Outfitters.
Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι τώρα, αυτά τα κομψά είδη εκτύπωσης έχουν ευχαρίστηση σε εξίσου μεγάλη λατρεία της αγοράς. Ωστόσο, λίγοι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι τα πράγματα έχουν σταματήσει να αυξάνονται και ότι η γοητεία των εξαγριωμένων ενδυμάτων φαίνεται να ξεθωριάζει.

“Βλέπουμε απολύτως μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ελέγχουν την εξειδικευμένη φορά. Ο ενθουσιασμός έχει εγκατασταθεί σε σύγκριση με τις πρώτες μέρες. Οι άνθρωποι έχουν έρθει τελικά σε μια φάση όταν προσπαθούν να βρουν κάτι φρέσκο ​​”, λέει ένας αναλυτής της αγοράς.
Πράγματι, πολλοί άνθρωποι – τουλάχιστον η μόδα προς τα εμπρός – βαριούνται με τις ίδιες ποικιλίες κορυφών, πυθμένα και outwears και προσπαθούν να βρουν νέες παραλλαγές. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα πράγματα μπορεί να κοιτάζουν την ύφεση στις εξαγριωμένες ενδυμασίες είναι εξαιτίας της μεταβαλλόμενης προτίμησης της μόδας των τελικών πελατών. Πολύ περισσότερο και πολύ περισσότεροι άνθρωποι απομακρύνονται με τις φανταχτερές ποικιλίες των φορέματος, καθορίζοντας σε εύρος που αποπνέει ένα μείγμα από περιστασιακή και τολμηρή γεύση.
Και πάλι, υπάρχουν επίσης φωνές που είναι μάλλον αισιόδοξες σχετικά με τις πρόσφατες τάσεις.

“Ναι, σε αυτή τη θέση, τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Αλλά δεν είναι για κακό. Η αλλαγή είναι καλή και φέρνει ευκαιρίες σε σωρό για τους ιδιοκτήτες υπηρεσιών έξυπνων ειδών ένδυσης “, λέει ένας εμπειρογνώμονας της βιομηχανίας ενδυμάτων. “Είναι ένα σαφές σημάδι ότι αυτοί (χονδρέμποροι και λιανοπωλητές) πρέπει να είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι όταν εξατομικεύουν το χύδην, καθώς και στο μάρκετινγκ και την τιμολόγηση”.
Οι πελάτες προσπαθούν να βρουν νέες και φρέσκες παραλλαγές – και όχι ότι βαριούνται από εξαγριωμένη εκτύπωση που φοράει. Έτσι, αντί να πηγαίνουν τυφλά και άψογα όταν αγοράζουν το χύδην, οι ιδιοκτήτες υπηρεσιών ένδυσης πρέπει να είναι προσεκτικοί για την προσαρμογή του όγκου τους. Πρέπει να εξατομικεύσουν τη χονδρική πώληση με ξεχωριστή γεύση και να αισθάνονται ότι αντικατοπτρίζουν επαρκώς τις τρέχουσες τάσεις της μόδας.
Είστε ιδιοκτήτης υπηρεσίας ειδών ένδυσης;
Τα σακάκια εξάχνωσης, οι κορυφές και τα πυθμένα εξακολουθούν να κυριαρχούν στη σκηνή της μόδας. Μόνο η προτίμηση των πελατών έχει αλλάξει ελαφρώς. Έτσι, αν είστε ιδιοκτήτης υπηρεσίας, κατανοήστε τις ανάγκες των πελατών σας, εξατομικεύστε το χονδρικό σας όριο ανάλογα και πωλήστε μεγάλα – κερδίστε μεγάλα. Καλέστε έναν καλό κατασκευαστή σήμερα!

Ετικέτες:
εξαγριωμένα ρούχα
Εξαιρετικά ρούχα Χονδρική ΗΠΑ
εξαγνισμένα hoodies
ρούχα εξάχνωσης
Κατασκευαστής ενδυμάτων εξάχνωσης
Ένδυση εξάχνωσης ΗΠΑ
Χονδρέμπορος ρούχων
μπουφάν εξάχνωσης
Χονδρική εξαγνημένη ένδυση ΗΠΑ
Ρούχα εξάχνωσης χονδρικής

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *