Κατεψυγμένη αφίσα για τη μουσική έκδοση του Broadway από την Olly Moss

κατεψυγμένη αφίσα για το μουσικό Broadway
Η θεατρική ομάδα της Disney είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα επιχειρηματικά τμήματα της εταιρείας Walt Disney. Προσφέρει με ζωντανές εμφανίσεις, σκηνικά παιχνίδια και μουσική παραγωγή των πιο επιτυχημένων υλικών της, δηλαδή κινούμενα σχέδια.
Μία από τις πιο σημαντικές ταινίες του είναι παγωμένη. Είμαι βέβαιος ότι η στιγμή που ελέγξατε τον τίτλο, προκάλεσε το τραγούδι στυλ “Let It Go”. Είναι σαν μια άμεση βιασύνη ζάχαρης που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Έτσι, ήταν φυσικό, αν όχι απαραίτητο, να παράσχει στο κοινό την προσαρμογή του Broadway της ταινίας.
Ο Andrew Flatt, ανώτερος αντιπρόεδρος της Disney Theatrical για τη στρατηγική, τη διαφήμιση, καθώς και τα έσοδα ανατέθηκαν για να επιλέξουν την αφίσα για την παραγωγή. Φαντάζομαι ότι η εργασία ήταν μάλλον δύσκολη, αφού η έκδοση της σκηνής θα έπρεπε να ξεχωρίσει από το πρωτότυπο, ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει στην κύρια γραμμή ιστορίας που αγαπά το κοινό.
Τέλος, επέλεξε το έργο από την εταιρεία μάρκετινγκ Serino Coyne, που παράγεται από την Olly Moss. Πέρα από τη μεγάλη ψυχαγωγία ενός νιφάδα χιονιού με έγχρωμη βούρτσα, σε ένα θεαματικό indigo καθώς και παγωμένο μπλε φόντο, ο δυσμενής επίδρασης της περιοχής είναι η έκπληξη που όλοι θέλουν να ανακαλύψουν. Αυτή η πτυχή της έκπληξης μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που έπεισε το Flatt για να πάει για αυτό καθώς και αυτό που το κοινό θα απολαύσει περισσότερο.

Οι New York Times παρουσίασαν επίσης επτά από τα απορριφθέντα έργα. Είναι εξίσου εκπληκτικά, αν και έχασαν μερικές πτυχές. Μερικοί δεν αναδημιουργούσαν σαφώς το συναίσθημα των χαρακτήρων, ενώ άλλοι ήταν τόσο προφανές. Ωστόσο, συνολικά, εκτελούνται επαγγελματικά με φροντίδα για την ιστορία καθώς και θαυμασμό για τους χαρακτήρες.

Η αγαπημένη ιστορία θα κάνει το τόξο του Broadway στο θέατρο St. James το επόμενο έτος. Η εκπομπή που βασίζεται στην ταινία κινούμενης ταινίας είναι τώρα σε πρόβα για την εκτέλεση της πόλης στο θέατρο Buell στο Κέντρο Denver για το Performing Arts. Η αλληλεπίδραση είναι διατεταγμένη για να τρέξει από τις 17 Αυγούστου με την 1η Οκτωβρίου.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *