Η διαφορά μεταξύ της γιόγκα καθώς και των ενδυμάτων γυμναστικής – ακριβώς πώς να διαφοροποιήσετε!

Η διαφορά μεταξύ της γιόγκα καθώς και των ενδυμάτων γυμναστικής – ακριβώς πώς να διαφοροποιήσετε!
27/06/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Οι περισσότεροι από τους σημερινούς κατασκευαστές κάνουν τόσο τη γιόγκα όσο και τα ενδύματα γυμναστικής, καθώς μπορεί να είναι μάλλον σύγχυση για τους εμπόρους εκτός από τους πελάτες να καταλάβουν τι είναι αυτό. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σύγχυση, αυτό το blog πρόκειται να σας προσφέρει λίγο ιδέα για το πώς να διαφοροποιήσετε τη γιόγκα καθώς και τα ρούχα φυσικής κατάστασης.

Μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα αποθέματά σας καλύτερα, θεωρώντας ότι θα έχετε μια έννοια για το τι είναι πολύ πιο διατεθειμένοι οι πελάτες σας. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις διαφορές –

1. Τα ενδύματα γιόγκα είναι πολύ πιο τεντώσιμα
Οι χονδρικοί κατασκευαστές ενδυμάτων γιόγκα βεβαιώνουν ότι τα ενδύματα τους είναι πάντα τεντωμένα όλη τη μέθοδο – ο λόγος είναι ότι πολλές από τις θέσεις περιλαμβάνουν μια βαριά ποσότητα σύνθετων κινήσεων καθώς και αυτό που έχουν αυτοί οι παραγωγοί κατά νου. Πολλά από τα ρούχα της γιόγκα έχουν μια ενιαία δομή νήματος χωρίς ραφές, καθώς το καθιστά ισχυρότερο για κινήσεις τέντωμα. Τα ενδύματα γυμναστικής, από την άλλη πλευρά, είναι ανθεκτικά στην τέντωμα, ωστόσο όχι τόσο όσο αυτά τα ενδύματα. Μπορείτε πάντα να μεθόδουν τις κινήσεις σας για τη σύνδεση καθώς και μικρές εκτάσεις με απλότητα!
2. Οι επιλογές χρώματος διαφέρουν
Δεδομένου ότι η γιόγκα είναι όλα σχετικά με την ειρήνη του μυαλού καθώς και το σώμα με το καλύτερο συγχρονισμό, οι επιλογές χρωμάτων των ρούχων γιόγκα είναι πολύ αρμονικές για το μάτι, καθώς και δεν αναζητούν ενδιαφέρον ή φαίνονται βαρετές την ίδια στιγμή. Τα ρούχα γυμναστικής, από την άλλη πλευρά, είναι συγκρότημα απέναντι, καθώς και μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να παραμείνουν με ουδέτερα χρώματα, όπως ήταν ομοιόμορφα, ενώ άλλοι είναι πάντα σε απαίτηση για κάποια ισχυρά χρώματα, καθώς και να το κρατήσουν γνήσιο στο γυμναστήριο!

3. περικοπές καθώς και σχέδια
Ενώ πολλοί κατασκευαστές φυσικών ενδυμάτων φυσικής κατάστασης κρατούν τα ρούχα γιόγκα τους κορυφαία μέσα στην ποικιλία των λαιμών V καθώς και των λαιμών της ομάδας, τα ρούχα γυμναστικής είναι διαθέσιμα σε όλα τα σχήματα καθώς και σε μεγέθη. Από τους στρογγυλούς λαιμούς έως τις βαθιές περικοπές, υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους. Τώρα, μπορεί να πιστεύετε γιατί αυτή είναι η κατάσταση καθώς και ο λόγος είναι βασικός – δεδομένου ότι το γυμναστήριο που πηγαίνει οι άνθρωποι απαίτηση πολύ πιο ευχάριστα ρούχα που θα τους δώσουν μια υπόδειξη του σώματός τους όταν το κάμπτεται κατά τη διάρκεια των συνεδριών ιδρώτα τους.

Αυτές είναι οι τρεις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο ειδών ενδυμάτων σήμερα. Ωστόσο, οι κατασκευαστές φροντίζουν σήμερα ότι μπορούν να συγχωνεύουν και τις δύο αυτές ιδιότητες σε ένα μόνο είδος ενδυμάτων καθώς και με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να ευχαριστήσουν όλους τους πελάτες τους ακριβώς την ίδια στιγμή. Ωστόσο, προς το παρόν, το καλύτερο για εσάς να το κρατήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για τις επόμενες εντολές σας.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής
Κατασκευαστές ενδυμάτων χονδρικής γιόγκα
κατασκευαστές ενδυμάτων γιόγκα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *