Πώς να φορέσετε στολή Sparkle για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Πώς να φορέσετε στολή Sparkle για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Θα ακούσετε αυτή τη λέξη ξανά και ξανά αυτή τη σεζόν. Επειδή, ενώ όλο το χρόνο είμαστε σε θέση να λάμψουν φωτεινό φορώντας φούστες sequin και λάμψη νύχια, μέχρι τον Δεκέμβριο κάτι αναλαμβάνει αυτό που σας έχει φορέσει περισσότερο bling από ό, τι σας ενδιαφέρει να παραδεχτείτε.

Πώς να φορέσετε στολή Sparkle για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Δεν χρειάζεται να φοράτε στρώματα λάμψης για να αναδείξετε την αγάπη σας για τις διακοπές ή τα πράγματα που λάμπουν. Μερικές φορές μπορούμε να διακινδυνεύσουμε να ξεπεράσουμε όταν προσπαθούμε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο λαμπερά, οπότε σήμερα αντιμετωπίζω τους πιο λεπτούς τρόπους για να λάμψουν. Για τις μέρες που θέλετε να το καλέσετε πίσω σε μια εγκοπή, αλλά ακόμα να πιάσετε το μάτι της συντριβής σας, εδώ είναι έξι τρόποι για να φορέσετε λάμψη είτε κουνάτε μια φούστα μολυβιών και μπλούζα ή τζιν φίλων και ένα λευκό μπλουζάκι.

Μια εσφαλμένη αντίληψη είναι ότι τα κομμάτια της ντουλάπας με λάμψη προορίζονται να φορεθούν μαζί ή να αποθηκευτούν αποκλειστικά για ωραία γεγονότα. Αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει! Τώρα μπορείτε να αναμίξετε λαμπερά συν-καταδικαστικά με τα βασικά και να φορέσετε οπουδήποτε θέλετε. Οι φούστες sequin έχουν πάντα κολλήσει στη μόδα, αλλά φέτος παίρνετε τον εαυτό σας μια κορυφή sequined. Όταν η χοντρή μανσέτα παραπάνω δεν το κάνει για την επιδιόρθωση σας, ανταλλάσσεται το απλό σας λευκό μπλουζάκι για μια κορυφή sequin, ρίξτε τα τζιν φίλων και τα λευκά τσοκ και αντιμετωπίστε την ημέρα σας με στυλ.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες!

[Su_slider Source = “Μέσα: 3360,3361,3359,3357,3356,3355,3354,3353,3351,3358” Όριο =

[Src]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *