Ένας εγγυημένος οδηγός για να είναι ένας διανομέας ειδών ένδυσης στις ΗΠΑ

ένας εγγυημένος οδηγός για να είναι ένας διανομέας ειδών ένδυσης στις ΗΠΑ
02/10/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Μόλις μια μακρινή σκέψη, πολύ περισσότερο και πολύ περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν εταιρείες διανομής ενδυμάτων αυτές τις μέρες. Και κανείς δεν είναι πραγματικά σοκαρισμένος, δεδομένου ότι η ίδια η βιομηχανία είναι σε άνθηση και κορυφαίες πωλητές ρουχημάτων που βασίζονται στην παροχή στους επιχειρηματίες με πολύ περισσότερες ευκαιρίες για κλιμάκωση και διατήρηση της υπηρεσίας μάλλον εύκολα.

Θέλετε να είστε ένας από τους κορυφαίους διανομείς ρούχων με βάση τις ΗΠΑ;

Εάν είστε ανοιχτοί σε αυτή την ιδέα, εδώ μπορείτε να αποτυπώσετε το μονοπάτι σαν ένα συνολικό pro (ακόμα και όταν δεν γνωρίζετε μια καταλήψεως για αυτόν τον κλάδο).
1. Μιλήστε σε άλλους διανομείς ρούχων
Μπορείτε να διαβάσετε και θα ξέρετε. Αλλά όταν μιλάτε σε άλλους διανομείς ειδών ένδυσης, θα καταλάβετε. Επομένως, επικοινωνήστε με άλλους στην ίδια πορεία – να είναι αυτοπροσώπως ή μέσω διαδικτυακών πλατφορμών – και να τους μιλήσετε για ολόκληρη τη λειτουργία και τις τεχνικές πτυχές. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε, γνωρίζετε τα πάντα για το τι μπείτε στον εαυτό σας.
2. Πάρτε το χρόνο σας στην επιλογή του κατασκευαστή
Ολόκληρη η υπηρεσία διανομής σας θα βασιστεί στους κατασκευαστές ή τους πωλητές ένδυσης USA. Έτσι φροντίστε να πάρετε το χρόνο σας για να πάρει το καλύτερο. Πρώτα ταξινομήστε τις δικές σας ανάγκες και τις απαιτήσεις σας – την εξειδικευμένη θέση που αποτυπώσετε, τους εμπόρους -στόχους σας και πολλά άλλα – και στη συνέχεια επιλέξτε τον κατασκευαστή ανάλογα. Ελέγξτε το πρόγραμμα διανομής τους και ότι εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτό.

3. Σημειώστε το παιχνίδι δικτύωσης
Εάν δεν είστε ήδη καλοί στη δικτύωση, γυαλίστε αυτή την ικανότητα επειδή θα χρειαστείτε όταν φροντίζετε τους λιανοπωλητές. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια μεγάλη δέσμευση με πολύ περισσότερα χρήματα που εμπλέκονται, θα πρέπει να πείσετε τις μικρές επιχειρήσεις. Γίνετε λοιπόν ένας ομαλός ομιλητής και ξέρετε πώς να κλείσετε τη συμφωνία.
4. Μην προσπαθήσετε να είστε τα πάντα για όλους
Προσπαθώντας να είναι τα πάντα για όλους θα μπορούσε να είναι θανατηφόρα. Επιλέξτε λοιπόν τη θέση σας. Μην αποθηκεύετε τα πάντα – από την γυμναστική και τα ενδύματα μόδας στον τρόπο ζωής που φοράει – και στοχεύστε σε όλους – γυναίκες, άνδρες, παιδιά και πολλά άλλα. Κατανοήστε την έννοια της μικρο-στόχευσης. Σε αντίθεση με έναν λιανοπωλητή, δεν χρειάζεστε χιλιάδες πελάτες για αξιοσέβαστο κέρδος. Λίγα είναι επαρκή, τουλάχιστον στους πρώτους μήνες σας.
5. Καθαρίστε όλους τους τεχνικούς σκοπούς
Υπάρχουν ορισμένες τεχνικές πτυχές που πρέπει να γνωρίζετε και να είστε έτοιμοι. Είτε πρόκειται για την αγορά από τον κατασκευαστή, όπου πρόκειται να αποθηκεύσετε το χονδρικής πώλησης, πώς θα μεταφέρετε στους πελάτες σας και ούτω καθεξής. Απαντήστε σε όλα αυτά τα τεχνικά ερωτήματα.
6. Εκτιμήστε σωστά το κόστος και τα κέρδη σας
Να είστε βέβαιοι για το οικονομικό τέλος. Μην υπερβάλλετε ή υποτιμάτε την αξία. όψη τα πάντα. έχουν μια αξιοσέβαστη στρατηγική τιμολόγησης. Γνωρίζοντας τα πώς, τι και πότε η χρηματοδότηση θα σας κρατήσει σε καλό δρόμο, κίνητρα, με πραγματικές προσδοκίες.
7. Συνεργαστείτε με άλλους διανομείς
Όταν κάνετε αξιοσέβαστα έσοδα, το επόμενο βήμα είναι να επεκτείνετε τη λειτουργία σας. Πως? Συνεργαζτείτε με τους άλλους διανομείς. Κοιτάξτε λοιπόν στο διαδίκτυο. Ο κατασκευαστής ή πωλητής ρούχων σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε άλλες εταιρείες διανομής. Μιλήστε μαζί τους και κλιμακώνετε στρατηγικά χωρίς να διακινδυνεύσετε σωρούς.

Εάν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε την εταιρεία διανομής ρούχων, αυτά είναι επτά κρίσιμα πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Τώρα συνεχίστε, κοιτάξτε γύρω για έναν καλό κατασκευαστή.

Ετικέτες:
Εταιρεία διανομής ρούχων
διανομέας ρούχων
διανομείς ρούχων
Διανομείς ένδυσης στις ΗΠΑ
Διανομείς ένδυσης ΗΠΑ
προμηθευτές ένδυσης ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *