Τα κοστούμια καθώς και τα πάνινα παπούτσια για δουλειά

σε μερικούς ανθρώπους που ταιριάζουν, καθώς και τα πάνινα παπούτσια για δουλειά μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά αφύσικα. Ωστόσο, με τα ιδανικά κομμάτια, μπορείτε να το κάνετε κομψό. Η σύζευξη ταιριάζει καθώς και τα πάνινα παπούτσια θεωρήθηκαν κυρίως χρησιμοποιούμενα από τους άνδρες. Ωστόσο, οι γυναίκες αγκαλιάζουν επίσης τις προσαρμοσμένες ταιριάζει, καθώς και τα παπούτσια combo. Η καλύτερη μέθοδος για να εξηγήσει το κατάλληλο, καθώς και τα πάνινα παπούτσια για το Combo είναι η εξυπηρέτηση ικανοποιεί την άνεση … ποιος θα το ήθελε;!
Το κοστούμι καθώς και τα πάνινα παπούτσια πάνω από τον καφέ καθώς και το brunch είναι η τέλεια μέθοδος μου για να τερματίσω μια εργάσιμη ημέρα με συναδέλφους καθώς και φίλους. Ως κάποιος που του αρέσει να φοράει τακούνια σε ένα κανονικό, συχνά θέλω να αλλάξω τα πράγματα, συνδυάζοντας τα πάνινα παπούτσια μου με πάνινα παπούτσια. Αυτό το topshop Nordstrom ταιριάζει στο παντελόνι καθώς και τα ζεύγη blazer τέλεια. Μου αρέσει το προσαρμοσμένο καθώς και το κομμάτι σε σχήμα του σακάκι. Το χρώμα είναι ακόμη πολύ πιο πανέμορφο στο πρόσωπο, καθώς και φανταστικό χρώμα για την εποχή. Χρησιμοποιώ το χρώμα μελιτζάνες, ωστόσο είναι επίσης διαθέσιμο σε μαύρο και μπλε/πράσινο που είναι ένα πιο προτιμώμενο χρώμα μου. Μπορείτε να το συνδυάσετε ως κατάλληλο ή ξεχωριστά με denim ή αυτό το μαύρο παντελόνι.
Για να ταιριάζει με το στυλ, καθώς και τα πάνινα παπούτσια για δουλειά όταν θέλετε μια κλωτσιά πίσω εμφάνιση, ξεκινήστε συνδυάζοντας το με συνηθισμένο μπλουζάκι ή γραφικό τσάι. Για μένα, τα λευκά μπλουζάκια είναι πάντα το go-to μου. Για μια επίσημη έκκληση, συνδυάστε την τοποθέτησή σας με το κουμπί κάτω από το μπλουζάκι ή την μπλούζα με συμπαγή έγχρωμα πάνινα παπούτσια. Δοκιμάστε, καθώς και να μείνετε μακριά από το πολύχρωμο πάνινο παπούτσι όταν πηγαίνετε για ένα πολύ πιο επίσημο στυλ πάνινα παπούτσια καθώς και κοστούμι. Ένα φανταστικό πράγμα για τις ταιριάζει καθώς και τα πάνινα παπούτσια για δουλειά είναι ότι μπορείτε να φορέσετε τα πάντα σεζόν γύρω, καθώς ξεπερνάει τόσο πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.
Τι φοράω: κοστούμι παντελόνι // Fit Blazer // White Tee // White Sneakers // Mac κραγιόν ‘Diva’ //

< >

Διαφορετικές έγχρωμες για εργασία

< >

Διαφορετικές επιλογές πάνινα παπούτσια για ζευγάρι με κοστούμια

< >

Σας ευχαριστώ Nordstrom για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης.

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Η καλύτερη εκδήλωση διακοπών με την οικογένεια

Συναρπαστικά μοτίβα μόδας για να κοιτάξετε έξω το 2022

Έννοιες ενδυμασιών της Πρωτοχρονιάς για…

Διασκεδαστικές πηγές άνοιξης για να φτάσετε τώρα

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα καθώς και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *