Εβδομαδιαία ενημερωμένη έκδοση ειδήσεων

Fashionista στρογγυλοποιήθηκε άνετα τακούνια γάμου.
Η Allure εξέτασε ακριβώς το πώς ενημερώνονται περισσότεροι στυλίστες για την εργασία με τα μαλλιά.
Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων του Χάρβαρντ ενημέρωσε ακριβώς πώς να παρεμβαίνει με διακριτικό τρόπο σε μια ηλεκτρονική συνάντηση.
Πάνω από τη νομοθεσία αναρωτήθηκε εάν τα συνέδρια αξίζει να παρακολουθήσουν.
Το 19ο εξήγησε ακριβώς πώς η έκθεση σε τοξικές χημικές ουσίες στα καθημερινά προϊόντα μπορεί να επηρεάσει την αναπαραγωγική υγεία.
Ο εαυτός σημείωσε ακριβώς πώς οι απαγορεύσεις των αμβλώσεων μπορούν να έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στη φροντίδα αποβολής.
Ο Vox εξήγησε ακριβώς πώς το φθινόπωρο πίσω όπως με την ανάγνωση.
Οι New York Times μοιράστηκαν αποτελέσματα από τη μεγαλύτερη ερευνητική μελέτη μέχρι σήμερα για να διερευνήσουν τις επιπτώσεις των εμβολίων του Covid στην εμμηνόρροια.
Το γέλιο της εβδομάδας προέρχεται από το Belladonna, με το “Hey Jen, που τελικά επιστρέφει αυτό το βιβλίο” συνήθειες “που δανείστηκα πριν από τέσσερα χρόνια!”

Σε corporettemoms πρόσφατα…
Κοιτάξαμε πίσω σε προηγούμενες θέσεις Corporettemoms, συμπεριλαμβανομένης της ανακαλύψεως του εαυτού σας ως μαμά καθώς και των καλύτερων σακουλών για τις μαμάδες που εργάζονται.
Προσφέραμε μερικά ρούχα για τις εργαζόμενες μητέρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων θεμελιωδών στοιχείων εγκυμοσύνης, καθώς και πλυντήρια ρούχων.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. Σας ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μαμά ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.

Αισθάνεστε κοινωνικά; Μπορείτε να μας επιθεωρήσετε στο Facebook ή στο Instagram, ή μέσω του Bloglovin, του Pinterest ή του Twitter!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *