Εμπνευσμένα γραφικά της ημέρας

Τα σημερινά εμπνευσμένα γραφικά της ημέρας προέρχονται από 5 πολύ διαφορετικούς ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο αντίθετοι σε στυλ. Θα τους δείξουμε σε τυχαία αγορά, διότι όλοι τους έχουν κάτι ιδιαίτερο ο ένας για τον άλλον. Έτσι υπάρχουν 5 κορυφαία σημεία για αυτούς στην κορυφή μας.
Το πρώτο προέρχεται από το Chalermphol Harnchakkham και μπορείτε να βρείτε τον καλλιτέχνη στην κοινωνία6 με πολλές εικονογραφήσεις που προδίδουν τις ανατολικές επιρροές για καθένα από αυτά. Όλοι απεικονίζουν τη νεκρή φύση σε ασυνήθιστα χρώματα, αλλά η επιλογή μας είναι πολύ πιο εξημερωμένη:
Blossoms Το δεύτερο γραφικό θαύμα προέρχεται από έναν εικονογράφο – Daletheskater – στο σχεδιασμό από τους ανθρώπους και τα γραφικά του είναι επί του παρόντος σε ανταγωνισμό. Αγαπάμε απλώς τις πρωτότυπες εικόνες για κοινές ιδέες ή έννοιες. Εδώ είναι ο μελισσοκόμος:
Ο μελισσοκόμος Το τρίτο σχέδιο υπονοείται για να μας χαλαρώσει και να παίξει ένα παιχνίδι με λέξεις που φαίνεται να έχει συνήθως ο Mysoti στον ιστότοπό τους. Αυτό είναι επίθεση και μπαταρία από μπότες και είναι ξεκαρδιστική:

Το επόμενο είναι εξίσου αστείο, σχετικά με τις κλασικές εικόνες των Beatles σε μια διασταύρωση, από τους Bustedtees:

Και το τελευταίο στη λίστα, αλλά δεν είναι διαρκής δεξιότητες είναι μια απεικόνιση από έναν καλλιτέχνη στο σχεδιασμό από τους ανθρώπους, επίσης σε ανταγωνισμό. απροσδόκητη ζοφερή απεικόνιση των προσώπων lol. Φαίνεται να είναι ένας έντονος ανεμιστήρας ανατριχιαστικών τέρατα ντουλάπας:
χαχαχα

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *