Εύκολη σπιτική πακέτο προσώπου για κηλίδες

Η ακμή και τα σπυράκια είναι εκείνοι οι απεριόριστοι επισκέπτες για τους οποίους δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής. Κατά την έξοδο τους, αφήνουν πίσω τους φοβερά σημάδια και κηλίδες που προκαλούν συνεχώς δυσφορία και μαντεύουν την εμφάνισή σας. Σε απελπισία, καταλήγετε να δοκιμάζετε κάθε διαφημιζόμενη κρέμα χωρίς σημάδια, χημικά φορτωμένα οροί και ακραία φάρμακα για να απαλλαγείτε από τις κηλίδες μόνιμα. Πανικό όχι πια! Δοκιμάστε αυτά τα φανταστικά πακέτα προσώπου για κηλίδες, με συστατικά ιδανικά από τα ράφια της κουζίνας σας και απολαύστε αυτά τα διάσημα σημάδια ξεθωριάζουν. Σύντομα και εσείς θα μοιραστείτε αυτές τις φανταστικές ιδέες μόδας με πολλούς.
Ας ξεκινήσουμε με το πακέτο προσώπου για φακίδες και κηλίδες
Πηγή: WordPress.com1. Πακέτο πατάτας
Τα περισσότερα περιοδικά μόδας tout πατάτες ως το λιγότερο ακριβό και το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για τις κηλίδες, καθώς έχει φυσικές ιδιότητες λεύκανσης και φωτός του δέρματος. Μια φέτα πατάτας μπορεί να τρίβεται καθημερινά στο πρόσωπό σας ή να εφαρμόσει εναλλακτικά το χυμό του απελευθερωτικά και να το αφήσει να στεγνώσει για περίπου 20 λεπτά πριν το πλύνει. Η τριμμένη πατάτα μπορεί να εφαρμοστεί σε κηλιδωμένες περιοχές για συγκεντρωμένη δράση. Λειτουργεί επίσης ως ένα απίστευτο πακέτο προσώπου φακών.

Συστατικά:
Πολτός πατάτας
Gram αλεύρι

Μία φορά την εβδομάδα, ένα πακέτο προσώπου από πολτό πατάτας ή το χυμό του που αναμειγνύεται με αλεύρι γραμμάρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο. Φορτωμένο με ιδιότητες καθαρισμού, το Gram αλεύρι αφαιρεί όλες τις φραγμένες ακαθαρσίες από τους πόρους μαζί με τα νεκρά κύτταρα. Εξαλείφει επίσης σπυράκια και κηλίδες.
[Επίσης, διαβάστε: Πώς να αφαιρέσετε τα κομμάτια, τις φακίδες και τα σημεία ηλικίας]

Πηγή: pinterest.com2. Tulsi (ιερός βασιλικός), πακέτο προσώπου μέντας και λεμονιού
Οι αντι-βακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες των φύλλων tulsi είναι καλά καθιερωμένες. Το μέντα, με τις ιδιότητες ψύξης, καταπραΰνει και απαλλάσσεται από κάθε ερυθρότητα και καφέ κηλίδες που προκύπτουν λόγω έκθεσης στον ήλιο. Ο χυμός λεμονιού με τις φυσικές του λεύκανσεις φωτίζεται και σταδιακά εξασθενίζει όλες τις ουλές και τις κηλίδες. Σε συνδυασμό, σχηματίζουν ένα πολύ ισχυρό πακέτο προσώπου για κηλίδες, αποτελεσματικές και ασφαλείς για όλους τους τύπους δέρματος.
Συστατικά:

Φύλλα Tulsi
Φύλλα μέντας
2-3 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού

[Επίσης, διαβάστε: Καλύτερη κρέμα λεύκανσης]
Για να προετοιμάσετε το πακέτο, λίγα φύλλα tulsi, φύλλα μέντας και χυμό λεμονιού αναμειγνύονται καλά σε ένα μπλέντερ για να σχηματίσουν ένα ομαλό πακέτο. Αυτό εφαρμόζεται σε ένα καθαρό πρόσωπο και αφήνεται να στεγνώσει για περίπου 20 λεπτά μετά το οποίο ξεπλύνεται με καθαρό νερό. Χρησιμοποιώντας το κάθε εναλλακτική μέρα θα παρέχει φανταστικά αποτελέσματα σύντομα.

Πηγή: gstatic.com3. Η μαγεία των σπόρων Fenugreek και του τριαντάφυλλου
Όπως και ο Tulsi, οι αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες των σπόρων Fenugreek το καθιστούν ένα φανταστικό συστατικό σε διάφορα πακέτα προσώπου. Σκοτώνει επιτυχώς τα βακτηρίδια και άλλες λοιμώξεις από ακμή που προκαλούν ουλές και κηλίδες.
Συστατικά:

[SC: MediaD]
Συστατικά:
Αποξηραμένη σκόνη πορτοκαλιού ή λεμονιού
Παχύ γιαούρτι ή ξινό βούτυρο γάλα
Μέλι

Είτε αποξηραμένο πορτοκαλί είτε σκόνη λεμονιού ή ένα μείγμα και των δύο λαμβάνεται σε ένα γυάλινο μπολ. Πυκνό γιαούρτι ή ξινό βούτυρο γάλα και κάποιο μέλι προστίθεται και αναμειγνύεται καλά για να σχηματίσει ένα ομαλό πακέτο. Η μάσκα πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και να αφήνεται να στεγνώσει για περίπου 15-20 λεπτά. Το πακέτο πρέπει τώρα να αφαιρεθεί προς τα πάνω με τα υγρά χέρια πριν το πρόσωπο ξεπλύνεται καλά με κρύο νερό και στη συνέχεια στεγνώνει. Η μάσκα χρησιμοποιείται καλύτερα δύο φορές την εβδομάδα.
Πηγή: pinterest.com5. Αυτόνομα φρούτα και λαχανικά (χυμοί)
[Επίσης, διαβάστε: DIY Cellulite Creams]
Η προετοιμασία ενός πακέτου προσώπου για φακίδες και κηλίδες δεν χρειάζεται πάντα να είναι για την ανάμειξη ή την ανάμειξη δύο συστατικών. Απλά τρίβοντας μια φρέσκια ζουμερή φέτα φρούτων και λαχανικών ή εφαρμόζοντας το φρέσκο χυμό τους και επιτρέποντάς του να στεγνώσει πριν από το πλύσιμο θα δώσει επίσης πολύ αποτελεσματικά αποτελέσματα. Μερικά από τα πιο απίστευτα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι:-
Μια φέτα κόκκινου κρεμμυδιού ή το χυμό του καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θείο
Το ώριμο παπάγια έχει παπαΐνη που αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης, την αιτία της υπερ -χρωματισμού. Το τρίψιμο του καθημερινά στο δέρμα αφήνει ένα θαυμάσια ομαλό και εύκαμπτο εχθρικό δέρμα.

Πηγή: pinterest.comtry οποιοδήποτε από αυτά τα καταπληκτικά πακέτα προσώπου για τις κηλίδες. Ενημερώστε μας ποια θα έπρεπε να αναρωτιέται για εσάς ή ακόμα και αν απολαύσατε την ανάγνωση της ανάρτησής μας.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *